Van itt olyan, aki korionbiopszia után elvetélt?
Figyelt kérdés
Azt lehet tudni, hogy mitől történt a vetélés, esetleg nem tartotta be az utasításokat?2012. okt. 21. 14:02
1/2 anonim válasza:
Ha valaki elvetél corionbiopszia vagy amniocentézis után, az nagy valószínűséggel anélkül is elvetélne. Nekem volt amniom, és a dokim úgy magyarázta el ezt a vetélési kockázatot, hogy mindenkinek van egy alap saját vetélési kockázata, teszem azt nekem 2%. Ha megcsinálják az amniot, az a saját vetélési kockázatomon emel 1%-ot, corionnál 2%-ot. Ha valakinek a saját vetélési kockázata amúgy is magas, ott már nem oszt, nem szoroz az az 1-2%, és nem is valószínű, hogy megmarad a baba. De ez nem jelenti azt, hogy az az adott vizsgálat miatt történt meg. Én ezért nem hezitáltam, amikor elküldtek az amnio-ra, sokkal inkább az mozgatott a döntésben, hogy biztos akarok lenni benne: egészséges a baba.
2/2 anonim válasza:
nem de halottam valaki gyulladast kapott es 20 het korul megrepedt a buro ra par napra megszult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!