Aki elvetélt már, nagyon görcsölt vagy csak vérzett?
Figyelt kérdés
Mert én nem tudok arról, hogy terhes lennék, de most egy hete barnás, picit darabos vérzésem volt, aztán pirosabb lett 5 napig.. És szombattól megint barnázok és olyan pici darabos.. Lehet, hogy elvetéltem? Vagy mitől lehet ez?2012. okt. 1. 09:39
1/8 anonim válasza:
5. hétben voltam, amikor elment a baba, nagyon erősen görcsölt és nagyon véreztem.
2/8 anonim 

válasza:

8 hetes voltam mikor elvetéltem. Én csak véreztem, nem görcsöltem.
Ha megvolt az esélyed rá, hogy teherbe eshettél akkor kérdezz rá egy nőgyógyásztól.
3/8 anonim 

válasza:

7 hetes voltam. Csak véreztem, nem görcsöltem.
4/8 anonim 

válasza:

10 hetes volt. A derekam majd le szakadt, és a falat kapartam a fájdalomtól.
5/8 anonim 

válasza:

5 hetes voltam, nem görcsöltem csak véreztem nagyon erősen.
6/8 anonim 

válasza:

7 hetes voltam. Először barnázás, majd rózsaszín, aztán vérzés, és görcs. Erős.
7/8 anonim 

válasza:

7 hetes volt, vérzés volt, az sem nagyon erős, és enyhe menzeszhez hasonló fájdalom volt.
8/8 anonim 

válasza:

6 hetesen spontán elvetéltem. Eléggé görcsöltem a többi menzihez képest, és sokáig véreztem is. Az első 2-3 napba darabosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!