Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két hete nem görcsölt a...

Két hete nem görcsölt a hasam, most 8 hetesen újra nekiállt, baj lehet?

Figyelt kérdés

Kb az 5.-max 6. hétig éreztem néha mindjárt megjön érzést és mensi szerű görcsöket, azóta nem. Tegnap újra nekiállt görcsölni és most félek kicsit. Normális ez? Utrogestant felírt a doki még 5+5hetesen mert hormon gondok miatt kell kettő gyógyszert is szednem és biztos ami biztos alapon legyen az utrogestan. Így nem lehet baj ugye?

8+3hkm

2012. aug. 28. 13:10
 1/8 anonim ***** válasza:
nem tartom valószínűnek!ilyenkor azért is görcsölhetsz,mert nő a méhed!én 22 hetes vagyok és még nálam is elég sokszor előfordul!nekem 3x1 magnéziumot kell szednem!
2012. aug. 28. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
természetesen így is lehet baj, vegyél be magnéziumot, pihenj le, ha múlik akkor doki.
2012. aug. 28. 13:19
 3/8 anonim ***** válasza:

ha ugyanolyan/hasonló görcsök mint 2 hete, csak nő a méhed, nekem a 13.hétig tartott, szedtem utrot és napi 6magnéziumot, mégis, 2hete semmi.

Ha nagyon fáj és nem hat a magnézium sem pihenés és persze ha vérzel vagy barnázol, azonnal doki. De szerintem csak nő megint egy kicsit a méhed.

2012. aug. 28. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:

A mindjárt megjön érzés teljesen normális, nekem még a 20.hétig is volt. Kicsit ijesztő, de "hozzászoktam".

Én nem görcsöltem, arra nem tudok mit mondani, ha erős görcsök lennének, mindenképpen megnézetném magam dokival.

2012. aug. 28. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
8hetes és 2 napos voltam amikor legelsőnek voltam uh-n és mondtam a dokinak hogy fájdogál a hasam ő erre azt mondta hogy normális rá 2 hétre visszamentek akkor azt mondta hogy ez a terhesség elhalt.
2012. aug. 28. 14:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen, remélem nem épp elhal a babám hanem csak nő a méhem... Bár gondolom sok mindent úgy sem tudok tenni. Szedem a gyógyszereimet-vitamint, vigyázok magamra... Remélem nem lesz baj.
2012. aug. 28. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

De, van egy dolog, amit tehetsz, pozitívan gondolkodsz, és nem olvasol a neten baromságokat. És nem kérdezel ilyeneket, mer túgy is van egy-két válaszoló, akinek nagyon negatív élménye volt. Jobb ezekről nem tudni.

Vegyél inkább Kismama magazint.:)

2012. aug. 28. 15:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm! :)
2012. aug. 29. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!