Két hete nem görcsölt a hasam, most 8 hetesen újra nekiállt, baj lehet?
Kb az 5.-max 6. hétig éreztem néha mindjárt megjön érzést és mensi szerű görcsöket, azóta nem. Tegnap újra nekiállt görcsölni és most félek kicsit. Normális ez? Utrogestant felírt a doki még 5+5hetesen mert hormon gondok miatt kell kettő gyógyszert is szednem és biztos ami biztos alapon legyen az utrogestan. Így nem lehet baj ugye?
8+3hkm

ha ugyanolyan/hasonló görcsök mint 2 hete, csak nő a méhed, nekem a 13.hétig tartott, szedtem utrot és napi 6magnéziumot, mégis, 2hete semmi.
Ha nagyon fáj és nem hat a magnézium sem pihenés és persze ha vérzel vagy barnázol, azonnal doki. De szerintem csak nő megint egy kicsit a méhed.

A mindjárt megjön érzés teljesen normális, nekem még a 20.hétig is volt. Kicsit ijesztő, de "hozzászoktam".
Én nem görcsöltem, arra nem tudok mit mondani, ha erős görcsök lennének, mindenképpen megnézetném magam dokival.

De, van egy dolog, amit tehetsz, pozitívan gondolkodsz, és nem olvasol a neten baromságokat. És nem kérdezel ilyeneket, mer túgy is van egy-két válaszoló, akinek nagyon negatív élménye volt. Jobb ezekről nem tudni.
Vegyél inkább Kismama magazint.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!