12-13-14 hetesen mekkora volt a hasatok? Esetleg képet, ha tudtok linkeljetek. Köszi
Figyelt kérdés
2012. okt. 21. 13:26
11/15 anonim válasza:
Nekem sem látszódott még semmi 14 hetesen. 17. héttől kezdett látszani.
12/15 anonim válasza:
13/15 Adri baba válasza:
azt a mindenit nekem semmi hasam nem volt a 26.hetig :D
14/15 anonim válasza:
Nem látszott semmi. 22 héten már el voltam keseredve, hogy akkor is csak akkora volt, mintha beebédeltem volna (172 cm 57 kg-val kezdtem, 12 kg-ot híztam összesen).
A 9. hónapot imádtam, mert már a szomszédok is észrevették, hogy babát várok, az utolsó hetekre volt akkora a hasam, mint normál esetben 5 hónaposan másnak (3100 g-al, 53 cm-rel született meg idő előtt 2 nappal), szóval ne keseredj el, ha végig kicsi lesz a hasad. Legalább nem lesznek bőrproblémáid és a cipődet is be tudod kötni.
15/15 anonim válasza:
ennyi idősen még pici has van,nem látszik mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!