35 hetesen el vagyok késve a kórházi csomag összepakolásával?
Miért lennél elkésve, elvégre nem vagy még kórházban!
30h km
2gomboshálóing, eldobható bugyik, betét, papucs, köntös, törölköző, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, fertőtlenítő törlőkendő, zokni, fénylépező, telefontöltő, melltartóbetét, szopimelltartó, nagyjából ennyi jutott eszembe...elnézést kérek ha valami kimaradt! Szerintem nem vagy elkésve, de jobb ha ma-holnap összerakod!!!:)
Könnyű szülést, Boldog Babavárást!!!
Én épp ma kezdtem hozzá a pakoláshoz, már tele van a bőröndöm, de még van egy-két apróság ami hiányzik belőle. Ha segít leírom, hogy én miket raktam be. Szóval: 2db hálóing(elől gombolós), 1 köntös, 2 papucs, eldobható bugyi,kis törölköző-nagy törölköző, szopis melltartó, bele való betét, wc papír, possitörlő, papírzsepi, intim törlőkendő, fogkrém,tusfürdő, fogkefe később :), mellszívó készülék, babának cumisüveg(sose lehet tudni), nagy méretű betét a szülés utáni vérzésre, jah a házassági anyakönyvi kivonat. Ezek megvannak, ami még kell: meleg zoknik mivel nov. végén szülök, babának a cuccok, kaparás elleni kiskesztyű, kiscipő, kissapka, a mi kórházunk nem kér ruhát, de én viszek be párat a bőröndbe úgyis elfér, pelus, jah textilpelenkából is kell db.
Most ennyi jutott eszembe biztos lesz még valami ami kimarad, de majd max. behozzák utánam.:)
Szerencsés készülődést, és könnyű szülést! :)
35 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!