Mit készítsek a kórházi csomagomba?
Amiket én vittem:
- törölközők (1 nagy tusolni, 1 kisebb kéztörlőnek)
- papucsok (1 tusolni, 1 járkálni)
- hálóing (nem volt rá szükség, kórháziban kellett lenni, de van ahol lehetsz a sajátodban)
- bugyik (normál, nem tanga)
- betét (Always night-ot vittem, de kaptam a kórházban Tena-t is, mindkettőt használtam)
- wc-papír, papírzsepi, konyhai kéztörlő
- tisztálkodó, kozmetikai cuccok (tusfürdő, sampon, fogkrém, fogkefe, testápoló)
- evőeszközök, pohár
- ruha hazamenetelhez
- iratok, terhes kiskönyv, házassági kivonat vagy apasági nyilatkozat
- esetleg vihetsz mp3 lejátszót, olvasnivalót, bár nekem egy percem sem volt ilyenekre, de azért volt nálam
- hajszáríró, epilátor (jobb esetben kibírod azt a 3-4 napot szőrtelenítés és hajmosás nélkül, én sajnos 10 napig voltam bent, azért az már a tűréshatár mindkét esetben)
- ajánlom a mellszívót (én nem vittem, pedig jó lett volna, mert kézzel nagyon nehéz volt nekem fejni, de van akinek nincs rá szüksége)
- babának ruhák, kispléd, textilpelenka (nálunk csak a hazamenetelhez kellett, a bent töltött idő alatt kórháziban volt, de valahova vinni kell sajátot, ezt jó ha előre megtudakolod, hogy ahol szülni fogsz, hogy működik)
Más hirtelen nem jut eszembe, de a legfontosabbak szerintem ezek, bár biztos lesznek még akik kiegészítik a listámat.
MAgadnak:
- eldobható bugyi, vagy rendes , nagy méretű :)
- sok-sok legnagyobb méretű betét (Tena), nem lehet kiszámítani mennyire lesz szükséged
- evőeszköz, pohár
- kézfertőtlenítő
- elöl gombos hálóing
- szopi melltartó+ bele betét
- köntös
- törölköző
- tusfürdő, intim törlő, wc papír, wc-re papír ülöke
- mentes ásványvíz, vagy rostos ital (sokat kell inni)
- én viszek mellbimbó védőt+ krémet (soha nem lehet tudni)
- irataid
- kiskönyved
Babának:
Pelus, popsikrém, popsitörlő
Bodyk, kezeslábas(ok), kissapka, kis kesztyű,zoknik, pléd - nálunk kell vinni a babának ruhát, de nem minden kórházban, kérdezd meg.
39+2hkm
Második vagyok.
Papucsot elfelejtettem, fogkefe, fogkrém, esetleg hajszárító.
Én még meglátom mit rakok be a cuccomba, mert minden nap látogatók hada lesz, ha valamit elfelejtek vagy kell akkor behozatom :)
Nem akarok úgy menni a kórházba mint aki nyaralni megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!