Korai ha a 36 hétre összepakolom a kórházi cumómat?
akkor megyek NST-re ,na meg sose lehet tudni, inkább álljon ott minthogy kapkodni kelljen az összepakolásával.
mit gondoltok?

Nekem már össze van pakolva :)
32 hetesen nyílt méhszáj, görcsölés és keményedés miatt befektettek a kórházba. Bár 1 hét után hazaengedtek, de ha bármi panaszom van, újra be kell feküdnöm és már csak a picimmel jöhetek haza.
Egyébként már szerintem össze lehet pakolni, semmi baja nem lesz a táskában a cuccaidnak, és nem kell majd kapkodnod sem, ha menni kellene...
34+3 hkm

Dehogy korai! Mostmár bármikor érkezhet a baba, persze az a jó, ha még marad, de elég sok baba jön korábban. :) A kórházi cumóban nincs romlandó, nem fog porosodni mint a babaruha (vannak akik ettől félnek, ezért hagyják az utolsó pillanatokra). Meg ki tudja, hogy menet közben mi jut még eszedbe, hogy "jajj, még ezt sem raktam el"... Én annó azt olvastam, hogy már a 30. hét után jó, ha ott áll útra készen a csomag. Első babánál én is halogattam, aztán a harmincvalahanyadik héten este görcsölgettem és akkor megijedtem, hogy cucc még sehol, sőt volt amit meg sem vettem és mi van, ha ma éjjel lesz a nagy nap. Másnap gyorsan elmentem, megvettem mindent és össze is pakoltam. Sokkal nyugodtabban aludtam. Második babánál a 38. héten pakoltam össze, de csak azért, mert egyszerűen nem volt rá időm. Szóval nyugi, pakolj csak nyugodtan!!!
Boldog babavárást, könnyű, gyors szülést kívánok!!! :D
köszi szépen
igazából második gyerkőc a kislányommal később pakoltam, de később is született
most korábban pakolok hátha a kisfiam is korábban születik
nem mintha lenne benne logika :D
még valami, lennétek olyan kedvesek megmondani hogy
a MÁLNALEVÉL teát elkezdhetem inni hétfőtől?
akkor leszek betöltött 35 hetes !

Málnalevél tea 36.héttől, még várj vele.
Én 32-33.héten már fullra összepakoltam a kórházi csomagot 2. és 3. gyereknél.
1.babánál 37.héten, de ott nem értem rá előbb, mert dolgoztam még.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!