34 hetes kismamák hogy vagytok? Össze pakoltatok már a kórházi csomagokat amiket bevisztek a kórházba?
Féltek már a szüléstől?
Én úgy érzem hamarabb fog jönni a fiam a kiírt idonel. Ti hogy vagytok ezzel?
Szia!Én 35 hetes múltam hétfőn.Kb 1 hete van kész a csomim.Nekem azt mondták,hogy előbb jön mivel nagy baba(38.héten).De én majd hiszem ha ott leszek..:)
Félni nem félek,csak izgulok,hogy milyen lesz a kezemben tartani,és életet adni egy kis csöppségnek.:)Párom jön be velem "szülni",talán ezért nem félek,mert megnyugtat a tudat.
35hkm
szia, én bár 38ba lépek pénteken, de most végre tényleg elmondhatom, hogy kész a csomagom! illetve csak a szendvicsek hiányoznak, de azt majd akkor teszem bele ha indulunk!eddig mindig még egy-egy dolog nem volt benne:töltő vagy víz, zokni stb. de mostmár lecipzáraztam!:)
félelmet nem érzek...viszont egyre többször elképzelem vajon milyen lesz? -első baba- az megnyugtat, hogy nagyon jó emberek lesznek mellettem..most pár napja néha rossz a közérzetem, fáj a derekam, székelési ingerek jönnek rám, gyomrom rossz...alhasam fájdogál, ilyenkor mindig egyre többször magam előtt látom a képet, hogy nemsoká ezek nem múlnak és indulni kell...:) amire még gondolok, hogy nagyon szeretném, hogy tudjam táplálni a babámat, nagyon szeretném őt szoptatni! amúgy én azt érzem 39. héten fog jönni, azaz 10.12-19 között...te mikorra vagy kiírva? hol szülsz?
35 hetes vagyok.
én is mindennel kész vagyok csak a kórházi pakkom van még.
félek a szüléstől annak ellenére hogy második gyerkőc.
lányom van, most fiam lesz, de hogy korábban jön-e azt nem tudom a kisasszonyt is túlhordtam 1 héttel..annak ellenére hogy azt hittem korábban jön ő is. :)
34 hetes vagyok.
Megvettünk már majdnem mindent, de még nem tettem össze. Azt tervezem, hogy pakolás előtt mosom csak ki.
Nem. Egyrészt ez a második terhességem, másrészt meg nem kell félni, akkor rosszabb lesz.
Egy hangyányit aggódom, mert a 30. hetin faros volt, de még van helye és ideje megfordulni.
Kislányunk lesz. Dalma vagy Enikő lesz.
Sziasztok!
Én nem félek a szüléstől, persze gondolom azért, mert első baba és nem is tudom pontosan mi is vár rám. :D Tervezem, hogy eda-val szülök,engem meggyőztek, akik jónak vélték.A pakkom készen van, a kisfiúnk ruhácskái is mosva, vasalva.Bár mindig érkezik egy-két újabb darab,ami mosásra vár. :D November második hetére vagyok kiírva, de úgy gondolom, hogy október végén megérkezik, legalább is remélem.:)
Én november 13-ra vagyok kiírva, de én is úgy érzem, hogy előbb fog jönni a kislányunk :-)
Nagyjából kész vagyok mindennel, mosva vasalva minden, csak annyi, hogy bele kéne raknom utazóba meg a baba cuccát a másik tatyóba. Nálunk is apás szülés lesz, lehet engem is ez nyugtat meg kicsit, de azért félek, meg kíváncsi is vagyok, hogy milyen lesz. Mindenkinek boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Sziasztok!
Szombaton leszek 36. hetes, a héten kezdtem el összepakolni a cuccokat. Azt hiszem minden meg van, csak be kell tenni az utazó táskába.
Nem félek a szüléstől, szeretném már nagyon a karjaimban tartani a kislányunkat. A málnalevél teát a hétvégén kezdem el inni, remélem segíteni fog.
A babónak is egy-két apróság kivételével minden meg van, majd még az ágyneműt meg a rácsvédőt kell kimosni.
Nagyon boldog babázást Mindenkinek! :)
Mire jó a málnalevél tea?
Köszönöm mindenkinek a választ.
Közben ma este bepakoltam a táskába biztos ami biztos.
Így már minden készen áll :-)
Tágulásban ezáltal a gyorsabb szülésben segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!