Miért repedezek 2. babámmal már 26 hetesen?
Sziasztok!
Biztosan a hormonok is belejátszanak, de totál elkeseredtem... második kislányomat várom, s ma néhány repedést fedeztem fel a hasamon... első terhességem alatt egyáltalán nem repedt a bőröm sehol, most meg... pedig tavaly nyáron szültem, tehát nem telt el sok idő , nem híztam többet mint akkor, és hát úgy gondolnám ha elsőre tudott tágulni a bőröm ,akkor másodszor már könnyebben megy, de nem :( Az keserít el igazán, hogy még csak 26 hetes terhes vagyok, mi lesz így a végéig? hogy fogok kinézni? Tudom örüljek a babának, és az a fontos, hogy egészségesek legyünk, de most nagyon pocsékul érzem magam. Ráadásul nem a csípőmön-vagy alhasamon repedt meg a bőröm, hanem a hasam közepén szinte... más is olt így? sokkal rosszabbra számítsak akkor most már a végéig?
Én arra tippelnék, kicsit több most a magztavized.
Amikor nyáron voltam terhes, nekem is így volt, és kiderült, a hőség miatt felszaporodott a magzatvizem.
ezt én sem értem...hiszen gondolom előző terhességed végén azért jóval nagyobb pocid volt nem ?
mert azt még megérteném h ha a másodiknál iszonyat nagyra nő akkor megreped de így 26 hetesen nem :S
sajnálom amúgy, én is tudom hogy kilennék...egy tanács hogy azért kenegesd és igyál sokat!
tudsz képet feltenni amúgy a pocakodról?csak kivi lennék...
szia!
én is azt tudom tanácsolni h igyál minimum 2 litert naponta..vegyél dörzsit amivel tudod a hasadat dörzsölni fürdéskor(vérkeringést fokozod) és egy nagyon jó hidratáló v esetleg shea vajat amivel kenegeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!