Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért repedezek 2. babámmal...

Miért repedezek 2. babámmal már 26 hetesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Biztosan a hormonok is belejátszanak, de totál elkeseredtem... második kislányomat várom, s ma néhány repedést fedeztem fel a hasamon... első terhességem alatt egyáltalán nem repedt a bőröm sehol, most meg... pedig tavaly nyáron szültem, tehát nem telt el sok idő , nem híztam többet mint akkor, és hát úgy gondolnám ha elsőre tudott tágulni a bőröm ,akkor másodszor már könnyebben megy, de nem :( Az keserít el igazán, hogy még csak 26 hetes terhes vagyok, mi lesz így a végéig? hogy fogok kinézni? Tudom örüljek a babának, és az a fontos, hogy egészségesek legyünk, de most nagyon pocsékul érzem magam. Ráadásul nem a csípőmön-vagy alhasamon repedt meg a bőröm, hanem a hasam közepén szinte... más is olt így? sokkal rosszabbra számítsak akkor most már a végéig?

2012. okt. 19. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én arra tippelnék, kicsit több most a magztavized.

Amikor nyáron voltam terhes, nekem is így volt, és kiderült, a hőség miatt felszaporodott a magzatvizem.

2012. okt. 19. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! - lehet ez az oka, picit nagyobb is a pocakom, mint az első terhességkor, de mégy így sem óriási... tudom később visszaolvasva pitinek fog tűnni ez az egész, de most... :(
2012. okt. 19. 14:39
 3/7 anonim ***** válasza:

ezt én sem értem...hiszen gondolom előző terhességed végén azért jóval nagyobb pocid volt nem ?

mert azt még megérteném h ha a másodiknál iszonyat nagyra nő akkor megreped de így 26 hetesen nem :S

sajnálom amúgy, én is tudom hogy kilennék...egy tanács hogy azért kenegesd és igyál sokat!

tudsz képet feltenni amúgy a pocakodról?csak kivi lennék...

2012. okt. 19. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezért nem értem én sem - 38 hetesen szültem a kislányomat, és azért szép nagy pocakom volt, igaz csak a pocim nőtt, elég magas is vagyok, s csak 9 Kg-ot híztam... talán ezért is vágott most mellbe ez a pár csík , vagy inkább az , hogy mi lesz így a végéig??? Ne értsetek félre nem vagyok cicababa, de igen is zavar! Attól félek komoly gondokat okozhat az önértékelésemben , s emiatt a kapcsolatomban.
2012. okt. 19. 14:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam, hogy ugyanazzal az olajjal, ugyanolyan rendszeresen kenegetem is a hasam... :( Képet nem tudok feltenni.
2012. okt. 19. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:

szia!

én is azt tudom tanácsolni h igyál minimum 2 litert naponta..vegyél dörzsit amivel tudod a hasadat dörzsölni fürdéskor(vérkeringést fokozod) és egy nagyon jó hidratáló v esetleg shea vajat amivel kenegeted.

2012. okt. 19. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. okt. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!