12-13-14 hetesen mekkora volt a hasatok? Esetleg képet, ha tudtok linkeljetek. Köszi
Szia!
Képet nem tudok linkelni, mert már rég voltam terhes, de nekem 20 héten kezdett látszani, nekem kb 27-28 hetesen volt akkora mint az előző válaszolónak.
Pont tegnap lepődtem meg mikor összehasonlítottam a nővérem 30hetes képével az én 30hetes képemet h nekem mennyivel nagyobb pocim van:), pedig alkatra nagyon hasonlók vagyunk és mindketten kislányt várunk/vártunk:), nem tudom min múlik ez, de én mindenesetre örülök h már 14hetesen látszott:), imádom a pocakomat és a pocaklakómat is:)!!!
És szerintem mindenki csini kismami, szerintem nincs olyan nő akinek nem állna jól mikor pocakos!!!!
Üdv: 31+2hkm
Szia!
Én vagyok a negyedik!
Én is alig vártam már, hogy látszódjon a pocakom minél hamarabb, de hát ilyen az élet.
Aztán a végére is kicsi maradt, simán belefértem a régi farmeromba, egyetlen egy darab kismamaruhát sem kellett vegyek, sajnos.(Mondjuk én összesen 5 kg híztam-57 kilóval mentem szülni).
Azért remélem majd ha még egyszer kismama leszek hamarabb fog látszódni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!