28 hetes kismamik, hogy vagytok?
Én is úgy jellemezném az állapotom, hogy tűrhető. :) Szerencsére nincs problémám a vérnyomásommal. Vizesedést sem tapasztaltam még és nincs a vastól székrekedésem. Pedig féltem a szedésétől, mert első terhességem alatt (egy másik fajta vastól) keményen görcsöltem. Most minden oké vele. Én már most nehezen mozgok, nagy a pocim. Nem alszok valami túl jól, mert forgolódnom kell, mivel fájnak a csontjaim. És a hátam, derekam is fáj, bárhogy is pihentetem. Nem mindegy az sem, hogy ülök, mert a csöppöm azonnal reklamál, ha neki nem kényelmes. És persze ez sűrűn előfordul. :) Egy igazi kis örökmozgó. Számára sokszor az sem mindegy, hogy fekszem. Képes addig fúrni az oldalam, míg át nem fordulok. Van egy kis savam is, meg most mintha kicsit visszajött volna a hányinger. Kb ennyi.
Milyen vasat szedsz?
Martofelt szedek. Remélem minden oksa lesz.Ennek örülök,hogy veled azért minden jó
Szép baba várást
Köszönöm! Igazából minden nincs rendben, mert ma voltam dokinál tanácsadáson és elkezdtem kinyílni. Nem vészes, a külső méhszáj kezdte meg, de hát még az is ráért volna.
Én is kellemes babavárást kívánok Neked és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!