Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha beteg a baba (down-os)...

Ha beteg a baba (down-os) akkor hányadik hétig lehet abortusszal elvetetni, hogy ne kelljen megszülni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 08:01
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nem él.Ezért csinálják a 24. hét előtt,mert Mo.-on onnantól-a 24. héttől- már életben kell(ene) tartani.A barátnőm babája se volt életképes még.
2014. nov. 2. 12:21
 32/36 anonim ***** válasza:
Oh, szegénykék. Szörnyű dolog lehet.
2014. nov. 2. 12:26
 33/36 anonim ***** válasza:
Érdekes, de a barátnőim mind egy Nifty/ Prenatest nevű tesztet csináltak, szinte kötelezték őket. Azt mondták hogy 99,9%-ra kiszűri a bajt, és hogy pluszpénzért pár nap alatt megvan/megvolt az eredmény.
2014. nov. 2. 12:30
 34/36 anonim ***** válasza:
Ige,itthon 160 ezer ft az a vizsgálat,és-plusz pénz nélkül is-pár nap alatt eredmény van.Azt gondolom azért azt kevesen engedhetik meg maguknak.Én CVS-en voltam(chorion biopszia).11 hetes terhes voltam,4 nap alatt volt eredmény,60 ezer ft-ba került.A Prenatest-ben az a jó,hogy nincs vetélési kockázat.A CVS-nél, és az amnionál van.Bár sokat számít,hogy mennyire profi,aki elvégzi.Nekem a Hajdu Krisztina csinálta az Istenhegyi úton.Ő pedig vérprofi szakember.
2014. nov. 2. 12:53
 35/36 anonim ***** válasza:
32%
Nem tudom hol élsz/laksz(biztos,hogy nem Mo.-on),de nem kötelezhető senki ezekre a vizsgálatokra.Pláne úgy nem,hogy ezt nem finanszírozza a TB!Mi a fenéből fizetnék ki a 150 ezer ft-os költséget?!Még a integrált tesztre,és a kombinált tesztre sem kötelezhető senki,pedig az klasszisokkal olcsóbb.
2014. nov. 2. 12:59
 36/36 anonim ***** válasza:
21%

Mo-n élek. Szerintem nem nevezhető kifizetethetelennek 200 ezer forint. Minden kórház azt ajánlja, amivel 'kereskedik".

Ezeket a vizsgálatokat többnyire magánintézményekben végzik, tehát ott alapvetően igen magasak az árak.

Ha azt veszük hogy 350 forint egy szülés+ a szülésnőnek kell vagy 60 ezret fizetni- számlára, nem a kezébe, senki sem fogadhat el ajándékot vagy pénzt, és a terhesgondozás költségei is 300 körül mozognak a 160 ezer elenyészőnek tűnik.

Hogy ki miből fizeti az magánügye!

2014. nov. 2. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!