Ha beteg a baba (down-os) akkor hányadik hétig lehet abortusszal elvetetni, hogy ne kelljen megszülni?
Nos, én mást tapasztaltam a császármetszést illetően! Összes barátnőm így 'szült" némi pénzért cserébe! Egyik a Sote II.-n, a másik a Róbert Magánkórházban a 3. pedig a János privát részlegén.
Egyiknek sem volt semmi de semmi indok a császárra.
A kérdés úgy végződik- hogy 'ne kelljen megszülni'- A természetes szülés egyetlen alternatívája az említett császármetszés.
12-hét után kaparás nem lehetséges.
Más tudományos megoldás nincs.
Én abból amit a barátnőim meséltek pl a Róbert Károly magánkórházról- én azt vontam le, hogy nagyon képlékenyek egyes orvosok. Pénzért BÁRMIT!
Ezért én nem zárnám ki, hogy egy halott babánál ráírnak valamit a hölgy kartonjára, és már tolják is műtőbe...
Amúgy én személy szerint iszonyatosnak tartom nem a szülést- mert ott az ember valamiért szenved, van eda, meg van más is- hanem a halott magzat és a kínlódás együtt, nem tudom, hogy ebből fel lehet e állni pszihikailag egy nőnek és mondjuk a férjének- nem jobb e egy császármetszés. Szerintem jobb.
És a másik, én nem orvos vagyok, de egy halott magzat- ami el kezd bomlani, nem mérgezi az anya vérét? Laikusként ez ugrott be nekem. Ezért nem tuodm felfogni, nem árthat az anyának egy halott magzat természetes úton történő világrahoztala? Vérmérgezés és egyebek..?
Nem tudom...
Én elhiszem, nem engem érint.
De nekem 6 barátnőm szült császárral- és én egyiken sem láttam, hogy bármi fájt volna nekik, hogy hónapok kellettek volna a felépülésükhöz, egy héttel a műtét után már 'futottak".
Egyikük sem panaszkodott.
De nem ez a lényeg.
Én azt nem értem, hogy a Down szindrómás baba ha él az anyaméhben, hogyan történik az 'elvetetés". Azzal hogy megszüli a gyerek élve jön világra nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!