Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha beteg a baba (down-os)...

Ha beteg a baba (down-os) akkor hányadik hétig lehet abortusszal elvetetni, hogy ne kelljen megszülni?

Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 08:01
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Nos, én mást tapasztaltam a császármetszést illetően! Összes barátnőm így 'szült" némi pénzért cserébe! Egyik a Sote II.-n, a másik a Róbert Magánkórházban a 3. pedig a János privát részlegén.

Egyiknek sem volt semmi de semmi indok a császárra.

2014. okt. 31. 11:57
 22/36 anonim ***** válasza:
Nem a sima szülésről van szó,57%-os!Ott pénz kérdése(is),hogy császároznak-e.Mert,hogy tuti nincs a környezetedben 4-5 olyan ismerős,akik középidő után halva szültek az biztos....
2014. okt. 31. 12:58
 23/36 anonim ***** válasza:
Mármint halott babát kellett megszülniük.
2014. okt. 31. 12:59
 24/36 anonim ***** válasza:
Nem szerencsére, ilyen szörnyűség nem történt.
2014. okt. 31. 14:24
 25/36 anonim ***** válasza:

A kérdés úgy végződik- hogy 'ne kelljen megszülni'- A természetes szülés egyetlen alternatívája az említett császármetszés.

12-hét után kaparás nem lehetséges.

Más tudományos megoldás nincs.

2014. okt. 31. 14:32
 26/36 anonim ***** válasza:
57%-os válaszolónak:de itt arra vonatkozott az a válasz,hogy-ebben a speciális esetben-nem kívánáságműsor a császár!
2014. okt. 31. 14:40
 27/36 anonim ***** válasza:
76%

Én abból amit a barátnőim meséltek pl a Róbert Károly magánkórházról- én azt vontam le, hogy nagyon képlékenyek egyes orvosok. Pénzért BÁRMIT!

Ezért én nem zárnám ki, hogy egy halott babánál ráírnak valamit a hölgy kartonjára, és már tolják is műtőbe...

Amúgy én személy szerint iszonyatosnak tartom nem a szülést- mert ott az ember valamiért szenved, van eda, meg van más is- hanem a halott magzat és a kínlódás együtt, nem tudom, hogy ebből fel lehet e állni pszihikailag egy nőnek és mondjuk a férjének- nem jobb e egy császármetszés. Szerintem jobb.

2014. okt. 31. 14:43
 28/36 anonim ***** válasza:

És a másik, én nem orvos vagyok, de egy halott magzat- ami el kezd bomlani, nem mérgezi az anya vérét? Laikusként ez ugrott be nekem. Ezért nem tuodm felfogni, nem árthat az anyának egy halott magzat természetes úton történő világrahoztala? Vérmérgezés és egyebek..?

Nem tudom...

2014. okt. 31. 14:45
 29/36 anonim ***** válasza:
25%
Hidd már el,hogy nem jobb!Az én egyik barátnőm már szült meg betegség miatt 23 hetes babát(Edwards szindróma miatt).Kapott EDA-t,és pár óra alatt megszült.Neki ez a 3. babája lett volna,már volt 2 egészséges gyereke.Az 1.-et hüvelyi úton szülte,a 2.-at császárral.Azt mondta,hogy sokkal gyorsabban épült fel a hüvelyi után.És,hogy borzasztó lett volna,ha a beteg babánál császározzák,mert a hetekig tartó testi fájdalom erősítette volna a lelki szenvedését.Mivel pici még a baba ilyenkor,gátmetszést se csináltak(nem is sérült).Ez 2.5 évvel ezelőtt volt,azóta született egy egészséges baba(szintén hüvelyi úton).
2014. nov. 1. 12:07
 30/36 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, nem engem érint.

De nekem 6 barátnőm szült császárral- és én egyiken sem láttam, hogy bármi fájt volna nekik, hogy hónapok kellettek volna a felépülésükhöz, egy héttel a műtét után már 'futottak".

Egyikük sem panaszkodott.

De nem ez a lényeg.

Én azt nem értem, hogy a Down szindrómás baba ha él az anyaméhben, hogyan történik az 'elvetetés". Azzal hogy megszüli a gyerek élve jön világra nem?

2014. nov. 2. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!