Endom.20 mm, benne egyenetlenebb szélű 8mm-és echofelritkulás. Ezek mit jelentenek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 10:17
1/7 anonim válasza:
a méhnyálkahártyád meg van vastagodva, ez nagyon jó jel, ha babát szeretnél, nekem 19 mm volt. echofelritkulás pedig azthiszem, ott nem lát semmit a gép, mert a "visszhang" nem verődik vissza.
2/7 anonim válasza:
endom = méhnyálkahártya, a te esetedben ez 20mm-es, echofelritkulás meg talán szövetritkulás. Terhességre utaló dolgok ezek, nem mondta hogy az vagy vagy hogy mennyi hetes vagy? Az is lehet még korai és nem látott csak ennyit.
4/7 A kérdező kommentje:
Mondta hogy 3 hét múlva menjek vissza, lehet terhesség.
Múlt hétfőn nem jött meg, pozitívat teszteltem.
2012. okt. 19. 10:44
5/7 anonim válasza:
Nálam a nyálkahártya 15 mm-es volt és 4 mm-es a felritkulás. Rákérdeztem hogy akkor most terhes vagyok? És azt mondták igen. Nekem 10 nap múlva kellett visszamenni és akkor már volt szívhang.
6/7 A kérdező kommentje:
Az nem gondd hogy azt írta a feleitkukás egyenetlenebb?!
Nagyon örülnék egy babának, csak annyit aggódom mindenen! Mondta szedjek vitamint, már meg is vettem. Bízom benne baba lesz ha vissza megyek!!
2012. okt. 19. 17:17
7/7 anonim válasza:
Sajnos nem tudom hogy gond e de szerintem nem.:) Főleg hogy azt mondta hogy szedjél vitamint akkor biztos ő is úgy gondolja hogy terhes vagy. Meg szerintem ha úgy gondolná hogy valami baj lehet akkor hamarabb visszahívott volna mint három hét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!