Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Endom.20 mm, benne egyenetlene...

Endom.20 mm, benne egyenetlenebb szélű 8mm-és echofelritkulás. Ezek mit jelentenek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
a méhnyálkahártyád meg van vastagodva, ez nagyon jó jel, ha babát szeretnél, nekem 19 mm volt. echofelritkulás pedig azthiszem, ott nem lát semmit a gép, mert a "visszhang" nem verődik vissza.
2012. okt. 19. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
endom = méhnyálkahártya, a te esetedben ez 20mm-es, echofelritkulás meg talán szövetritkulás. Terhességre utaló dolgok ezek, nem mondta hogy az vagy vagy hogy mennyi hetes vagy? Az is lehet még korai és nem látott csak ennyit.
2012. okt. 19. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:
még annyi enyém 14mm-es volt
2012. okt. 19. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Mondta hogy 3 hét múlva menjek vissza, lehet terhesség.

Múlt hétfőn nem jött meg, pozitívat teszteltem.

2012. okt. 19. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam a nyálkahártya 15 mm-es volt és 4 mm-es a felritkulás. Rákérdeztem hogy akkor most terhes vagyok? És azt mondták igen. Nekem 10 nap múlva kellett visszamenni és akkor már volt szívhang.
2012. okt. 19. 12:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Az nem gondd hogy azt írta a feleitkukás egyenetlenebb?!

Nagyon örülnék egy babának, csak annyit aggódom mindenen! Mondta szedjek vitamint, már meg is vettem. Bízom benne baba lesz ha vissza megyek!!

2012. okt. 19. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom hogy gond e de szerintem nem.:) Főleg hogy azt mondta hogy szedjél vitamint akkor biztos ő is úgy gondolja hogy terhes vagy. Meg szerintem ha úgy gondolná hogy valami baj lehet akkor hamarabb visszahívott volna mint három hét.
2012. okt. 20. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!