Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37-38 hetesek hogy vagytok?...

Gottacska kérdése:

37-38 hetesek hogy vagytok? Mennyire vagytok felkészülve?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 10:10
 1/2 anonim ***** válasza:

36 hetes 4 naposak vagyunk... Már minden össze van pakolva, minden kész a baba érkezéséhez! Veszélyeztetett vagyok, 32. héten elkezdett nyílni a méhszájam, a méhnyak is megrövidült, kórházban is feküdtem, koraszülés veszélye miatt. Hazaengedtek, de szigorú ágynyugalom, kímélet van (persze, hogy nem fekszek egész nap, a pici cuccait és a saját cuccaimat össze kell pakolni stb). A pocakom nehéz, már járni alig bírok, egyre többet görcsölök, őszintén szólva már le vagyok picit gyengülve. 10 héttel ezelőtt még olyan fitt voltam, na, ez már nem mondható el.

A kislányom a 33. héten, az UH szerint 2500 gr volt, nagyobb, mint az átlag, szóval várom, mikor akar kibújni... Szegénykém már érezhetően nem fér odabenn, erős kislány (olyan erőseket bír rúgni, hogy sokszor nagyon fáj) :)

Az apukájával már nagyon várjuk!

A baba érkezésére azt hiszem, fel vagyok készülve, de a szülésre nem... Első babás vagyok, fogalmam sincs, mit várjak, milyen lesz, félek is nagyon, hogy nagyon fájni fog... így felkészülni sem tudok rá teljesen! Fájni fog, ezt tudom, de nagyon várom, hogy végre megláthassam, megfoghassam, érinthessem a kislányomat!

2012. okt. 19. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:
37+3 vagyok. 31.-én megcsászároznak, már nagyon várom. Van egy 3,5 évesem, szóval nagyjából tudom mi vár rám. Bár bízok benne, hogy az öcskössel kevesebb lesz a gond. Amúgy testileg már nekem is minden nehezemre esik. Férjem segít ahol tud. Amikor tudok pihenek, nem vagyok már 20 éves. A csomagom már készen van, gyerekszoba szintén, ruhák detto. Nagyon várjuk már.
2012. okt. 19. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!