Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézisem volt tegnap,...

Amniocentézisem volt tegnap, normális a görcsök mellett, hogy élesen belenyilallik a hasamba a fájdalom?

Figyelt kérdés
Nem mondtak semmit, csak hogy magne b6-ot szedjek és pihenjek, de azt nem, hogy milyen fájdalomra számítsak. Remélem ez se baj.

2012. okt. 16. 08:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:

Lassan bizony:S

alig várom már hogy elteljen,legszivesebben lefeküdnék,és akkor kelnék fel:S

előbb legyen meg az eredményed és bezsélj vele ha minden oké,hogy még egyszer nem szeretnél átmenni azokon a dolgokon,oldjátok meg valahogy ha lehetséges!

2012. okt. 25. 12:48
 42/61 A kérdező kommentje:
Hát az lesz, ha megyek hozzá az eredménnyel, megmondom elegem volt a bajokból csináljon vmit, hogy ne legyen szüléskor semmi.
2012. okt. 25. 13:10
 43/61 anonim ***** válasza:

szia!

1 hét és mehetsz az eredményedért:))

Drukkolok nagyon neked,de sztem semmi baj nincs.Nekem alig mennek a napok,pont tegnap mondtam a férjemnek,hogy még 1 hét se trelt el:(

Majd irj hogy vagytok!

2012. okt. 29. 06:44
 44/61 A kérdező kommentje:
Szia! Bizony még egy hét, de hihetetlen milyen lassan telik az idő! Csak ne hívjanak már addig! Rosszul vagyok mikor megcsörren a telefon! Neked meg még több, húúú nem kezdeném előről. Az egyik ismerősömnek két hét után szóltak, hogy nem elég mintát vettek le, ezért meg kell ismételni, így teljesen kiment az időből elvetetni nem lehetett már, de azt mondta inkább tudni akarja mi van a babával, így neki 5 hétbe telt mire kiderült, hogy egészséges a kisfia! Hát szegény még rosszabbul járt!
2012. okt. 29. 19:52
 45/61 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát remélem én nem járok ugy hogy kevés a minta:S

Nem bántam meg hogy belementem,sokkal szörnyübbre gondoltam és legalább megnyugszom,hogy okés mindne.Mert parázok ha kell hanem mindenen.

De jo lenne ha már eljönne az az idő,mert nekem is baromi lassan mennek a napok.Most nem tudom,1 hét telt el,de tegnap pl nagyon fájt ahasam,pedig aztán betartom ám a kiméletes életmodot,bevezsek egy magnéziumot,elumlik,csak furi volt.Jó lenne már tul lenni rajta:S

Drukkolok azért jövö hétre neked:))

2012. okt. 31. 07:21
 46/61 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mi volt a dokinál???

Gondoltam rád,majd irj:)

2012. nov. 6. 13:26
 47/61 anonim ***** válasza:
azt tudjátok ugye, hogy ha 2 héten belül nem hívnak, akkor nincs semmi gáz? Ha van valami baj, mindenféleképpen hívnak 2 héten belül, mert 10 nap a tenyésztése a mintának, utána ha gáz van rögtön szólnak.
2012. nov. 6. 19:50
 48/61 anonim ***** válasza:

Holnap telik le a 2 hetem,akkor ugye már nem is fognak hivni?:Snagyon remélem....

Köszi a választ!

nem kórház függő ez hogy mikor hivnak ha gond van?

2012. nov. 6. 21:01
 49/61 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Minden rendben volt! Egészséges a drágaságom! Ma viszont felidegesítettek azzal, hogy az ellenanyagot most nézik meg jövő hétre, hogy káros e. Plusz fertőzést kaptam az amnioból kifolyólag, zöld folyásom van, kaptam kúpot! Na remélem nem lesz az ellenanyaggal gond, mert már ami sok az sok!
2012. nov. 7. 18:32
 50/61 A kérdező kommentje:
Ja és köszi, hogy gondoltatok ránk! Aranyosak vagytok!
2012. nov. 7. 18:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!