Amniocentézisem volt tegnap, normális a görcsök mellett, hogy élesen belenyilallik a hasamba a fájdalom?
Lassan bizony:S
alig várom már hogy elteljen,legszivesebben lefeküdnék,és akkor kelnék fel:S
előbb legyen meg az eredményed és bezsélj vele ha minden oké,hogy még egyszer nem szeretnél átmenni azokon a dolgokon,oldjátok meg valahogy ha lehetséges!
szia!
1 hét és mehetsz az eredményedért:))
Drukkolok nagyon neked,de sztem semmi baj nincs.Nekem alig mennek a napok,pont tegnap mondtam a férjemnek,hogy még 1 hét se trelt el:(
Majd irj hogy vagytok!
Szia!
Hát remélem én nem járok ugy hogy kevés a minta:S
Nem bántam meg hogy belementem,sokkal szörnyübbre gondoltam és legalább megnyugszom,hogy okés mindne.Mert parázok ha kell hanem mindenen.
De jo lenne ha már eljönne az az idő,mert nekem is baromi lassan mennek a napok.Most nem tudom,1 hét telt el,de tegnap pl nagyon fájt ahasam,pedig aztán betartom ám a kiméletes életmodot,bevezsek egy magnéziumot,elumlik,csak furi volt.Jó lenne már tul lenni rajta:S
Drukkolok azért jövö hétre neked:))
Szia!
Na mi volt a dokinál???
Gondoltam rád,majd irj:)
Holnap telik le a 2 hetem,akkor ugye már nem is fognak hivni?:Snagyon remélem....
Köszi a választ!
nem kórház függő ez hogy mikor hivnak ha gond van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!