Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Amniocentézisem volt tegnap,...

Amniocentézisem volt tegnap, normális a görcsök mellett, hogy élesen belenyilallik a hasamba a fájdalom?

Figyelt kérdés
Nem mondtak semmit, csak hogy magne b6-ot szedjek és pihenjek, de azt nem, hogy milyen fájdalomra számítsak. Remélem ez se baj.

2012. okt. 16. 08:16
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:

Sztem hülyeséget írtam, 2 héten belül! A 12 hét azért durva lenne, és visszagondolva, úgy mondta a doki, hogy az már engem nem fenyeget... tehát tuti nem 12 hét.

Hogy hogy tudod elkapni? Hát, azt nem tudom... Lehet, hogy kialakulhat egy egyszerű gombás fertőzéstől, vagy ha mondjuk uszodába járnál, vagy strandra (ennek 0 a valószínűsége ősszel/télen)... A lényeg, hogy nagyon vigyázz magadra és a picire!

2012. okt. 17. 18:41
 12/61 A kérdező kommentje:
Ok! Köszi szépen!
2012. okt. 17. 19:29
 13/61 anonim ***** válasza:

Lenne egy kérdésem,kedves kérdező,nem is egy:))

Én jövö hét szerdán megyek amniora...neked hol csinálták?Mert konkrétan nemt udom mire számitsak,hogyan zajlik,hogy kell levetközni,meddig tart,stb....

Nekem semmit nem mondott el a doki,csak annyit hogy ugyanoda a tanácsadóba jelentkezzek és ennyi,de hogy mi hogy lesz azt nem...

Megköszönném ha elmondanád:)

2012. okt. 19. 16:13
 14/61 A kérdező kommentje:
Szia! Debrecenben voltam, először csináltak egy uh-ot, aztán be kellett menni a genetikushoz, ahol elmondják mit ajánlanak, mik a lehetőségek. Ha elvállalod az amniot, akkor alá kell írni egy nyilatkozatot, hogy beleegyezel a vizsgálatba. A kartonozóba kiadják a zárójelentésedet, hogy aznap bent vagy( papíron). Ezek után bemész oda ahol, a vizsgálatot végzik. Csupán annyira kell vetkőzni, mint uh-on, lefertőtlenítenek, uh-al megnézik a babát hol van, és már szúrnak is. Nem fáj, csak feszít inkább. Egy-két perc és kész, utána pihenj meg egy kicsit kint, és csak akkor indulj haza, ha jól vagy! Ne menj egyedül, és lehetőleg kocsival menj, ne vezess! Utána egy hét pihi minimum! Magnézium.
2012. okt. 19. 17:11
 15/61 anonim ***** válasza:

Szia !

Köszi hogy válaszoltál:)

Én Pestre megyek a Baross utcába.Voltam már csütörtökön,de futószalagon megy minden sajnos:(

Még egy uh-t se csinált a doki,felajánlotta ezt avizsgálatot és ennyi...Belementem mert 36 leszek,igy szeretném tudni hogy minden oké a babával.Afp eredményem tökéletes és az uh-k is,igy reménykedem hogy nega eredmény lesz,csak kicsit félek magától a beavatkozástól:S

2012. okt. 20. 08:07
 16/61 A kérdező kommentje:
Én is féltem, de tényleg nem fájdalmas, viszont utána szigorú fekvés, emelni sem szabad, minimum egy hétig.
2012. okt. 20. 15:06
 17/61 anonim ***** válasza:

Szerdán megyek:S

Drukkolj:)

2012. okt. 22. 21:26
 18/61 A kérdező kommentje:
Ok! És nyugi, nem lesz semmi baj! Majd írj!
2012. okt. 22. 23:25
 19/61 anonim ***** válasza:
Irok mindenképp,köszi a drukkot:)Egész éjjel erről álmodtam,hát szörnyü volt,holott nem vagyok egy beszaari plázacica:))De mégis benne van az emberbe na....
2012. okt. 23. 09:51
 20/61 A kérdező kommentje:
Én se aludtam előtte semmit, tudom mit érzel! De így visszagondolva feleslegesen fetrengtem álmatlanul emiatt.
2012. okt. 23. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!