Amniocentézisem volt tegnap, normális a görcsök mellett, hogy élesen belenyilallik a hasamba a fájdalom?
Sztem hülyeséget írtam, 2 héten belül! A 12 hét azért durva lenne, és visszagondolva, úgy mondta a doki, hogy az már engem nem fenyeget... tehát tuti nem 12 hét.
Hogy hogy tudod elkapni? Hát, azt nem tudom... Lehet, hogy kialakulhat egy egyszerű gombás fertőzéstől, vagy ha mondjuk uszodába járnál, vagy strandra (ennek 0 a valószínűsége ősszel/télen)... A lényeg, hogy nagyon vigyázz magadra és a picire!
Lenne egy kérdésem,kedves kérdező,nem is egy:))
Én jövö hét szerdán megyek amniora...neked hol csinálták?Mert konkrétan nemt udom mire számitsak,hogyan zajlik,hogy kell levetközni,meddig tart,stb....
Nekem semmit nem mondott el a doki,csak annyit hogy ugyanoda a tanácsadóba jelentkezzek és ennyi,de hogy mi hogy lesz azt nem...
Megköszönném ha elmondanád:)
Szia !
Köszi hogy válaszoltál:)
Én Pestre megyek a Baross utcába.Voltam már csütörtökön,de futószalagon megy minden sajnos:(
Még egy uh-t se csinált a doki,felajánlotta ezt avizsgálatot és ennyi...Belementem mert 36 leszek,igy szeretném tudni hogy minden oké a babával.Afp eredményem tökéletes és az uh-k is,igy reménykedem hogy nega eredmény lesz,csak kicsit félek magától a beavatkozástól:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!