Amniocentézisem volt tegnap, normális a görcsök mellett, hogy élesen belenyilallik a hasamba a fájdalom?
Figyelt kérdés
Nem mondtak semmit, csak hogy magne b6-ot szedjek és pihenjek, de azt nem, hogy milyen fájdalomra számítsak. Remélem ez se baj.2012. okt. 16. 08:16
31/61 anonim válasza:
Nekem nov.20.de azt mondta a nő,ha valami gond van a doki telefonál:S
remélem semmi nem lesz!
32/61 A kérdező kommentje:
Én is hétfőtől izgulhatok, mikor megcsörren a telefon, hogy ne ők hívjanak, mert két hét kb mire tudnak vmit.
2012. okt. 25. 08:26
33/61 anonim válasza:
Nem fognak,ne izgulj,minden okés lesz!!!!!
34/61 A kérdező kommentje:
Remélem! Amúgy minden ok? Nem fájdogál a hasad?
2012. okt. 25. 09:22
35/61 anonim válasza:
Semmi bajom,néha mintha feszülne és ennyi,szedem a magnéziumot.Veled minden oké?
36/61 A kérdező kommentje:
Már igen, köszi!
2012. okt. 25. 10:49
37/61 anonim válasza:
Tul vagyunk rajta,már semmi gáz nem lehet:))
Gondolj erre te is:)
38/61 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak nekem lesz még vmi amit túl kell élni, ha ez negatív lesz! Az pedig a szülés, sajnos szó szerint. Első kettővel majdnem ottmaradtam, persze erre sokan mondják mekkora hülye vagyok, hogy bevállaltam a harmadikat. De akkor nem lenne ez a pici lány, a fiúk után, az orvosom is azt mondta, hogy jó lenne nem elvérezni a szülőszobán! Hát ez is jó kis menet lesz!
2012. okt. 25. 12:04
39/61 anonim válasza:
Miért nem császároz akkor?
Figyelj,előbb legyél tul ezen és majd ráérsz utána agyalni....
Bár nem szabad negativan mertt az ember képes bevonzani a bajt,lehet most majd nem lesz semmi ilyen gond:))
40/61 A kérdező kommentje:
Hát én is mondtam neki, hogy legyen császár! De még nem nyilatkozott! Persze először ezen legyek túl! El se hiszem milyen lassan megy az idő!
2012. okt. 25. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!