Amniocentézisem volt tegnap, normális a görcsök mellett, hogy élesen belenyilallik a hasamba a fájdalom?
igen.pár napig erős görcsök jelentkezhetnek.Pihenjél sokat!
Mennyire fájt,ha megkérdezhetem?Mindenki mást mond erről...
Kedves kérdező, nekem múlt héten volt, és utána 2 napig feszült a hasam, és összességében olyan "kellemetlen" érzésem volt a hasamba, DE görcsölni egy kicsit sem görcsöltem!
Szerintem a görcsölés az már nem normális dolog, mindenképpen hívd fel az orvosod és kérdezd meg a véleményét, addig is a magnéziumot emeld a duplájára.
Nekem Magnerotot (3X2) javasoltak, és már a vizsgálat előtt megemelt adagban szedtem, és még utána is legalább 1-2 hétig.
Szia! Nekem is volt amnio-m, de nekem se görcsölt, csak feszült a hasam elég furcsán. A görcs egyébként nem jó (akkor veszélyeztet a vetélés kockázata), de ha a dokid azt mondja, nincs probléma, biztos úgy van... És tényleg, szedd a magnéziumot és feküdj! És ne idegeskedj az eredményen!
Amit viszont szeretnék megosztani veled (ezt nekem sem mondták akkor), hogy van egy másik veszélye az amnio-nak. Ez egy méhen belüli fertőzés lehet, ami miatt szintén elmehet a babád! Figyeld a tested, ha esetleg több lenne a folyásod, vagy viszketnél, azonnal menj majd orvoshoz! Ez az amniot követő 12 héten belül esedékes! (erről 32 hetesen beszélt nekem az itteni főorvos a kórházban, amikor koraszülés veszélye miatt be kellett feküdnöm a kórházba. Tapasztaltam akkor viszketést, több folyást, szóltam, és akkor szembesítettek ezzel a ténnyel)
Nem akarlak megijeszteni, de úgy gondolom, ha már nem mondják senkinek, legalább mi, kismamák fogjunk össze, és osszuk meg a tapasztalatainkat egymással!
36+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!