Szeretitek a kismamabandázsotokat? Lullaberri?
Én korábban is rendszeresen hordtam nőit, és most is nagyon szeretem. Csak nekem feltűrődik a pocakomra ha kívül hordom, így betűröm a nadrágomba és ráhúzom a felsőmet. Lehet hogy a szabása volt rossz?
A D. Regina félét hordtam (J. Press).
Most rendeltem Lullaberrit, nagyon várom már.
Igaz, még nem nagyon látszik a hasam, 16 hetes vagyok, de fázós, és féltem is a hidegtől.
Ezt már fogom tudni kívül is hordani (gyönyörű mintásak)? Vagy csak ha nagyobb lesz a hasam, az tartja majd meg?
Szia! Na ez az, gondoltam hogy a szabással lehet valami! Pedig direkt jó minőségűt vettem!
Köszi, így viszont bízom benne hogy ez a másik már működni fog kívül hordva is!
És igen, én is így vagyok a bandázzsal, imádom, nehezen tudom elképzelni nélküle:)
Boldog babavárást:)
Hogy milyen márka azt most meg nem mondom, de azt hiszem a Brendonban vettem. Meg vagyok vele elégedve. Bár szerintem kicsit vettem, de jó érzés hordani, "összetart", nem folyok jobbra-balra... már nem mintha olyan kövér lennék... :D Lehet, hogy még veszek egy nagyobbat így az utolsó pár hétre, de szerintem ki fogja bírni a végéig.
34 hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!