Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti szoktátok úgy érezni,...

Ti szoktátok úgy érezni, mintha nem is lennétek terhesek?

Figyelt kérdés
én szoktam, akkor, mikor nem érzem a babát mocorogni. ilyenkor mindig félek, hogy baj van. de mindig bejelentkezik a kislányom, hogy "hé anyu! itt minden rendben"... :)
2012. okt. 11. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Jaj de sokszor érzem úgy!! Amikor nem mozog, és nem érzem a hasamat (méhemet) sem. Nem korlátoz még semmiben, tudok aludni, egyszerűen jól érzem magam. Egyszer megkérdeztem az orvosom erről, hogy ez nem probléma-e. Annyit mondott, hogy mért lenne probléma az, hogy nincs probléma, Örüljek neki!

Neked is Boldog Babavárást!!

26 hkm

2012. okt. 11. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:

hajajj, nagyon is szokszor :)

De lesz ez még igy se :D

22 hkm

2012. okt. 11. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is úgy érzem,mintha nem is lennék terhes :( Már elmaradnak a hányingerek és a rosszullétek is ritkábban vesznek elő.A közérzetem is sokkal jobb.Már a melleim sem fájnak annyira.És mivel még csak 10 hetes 2 napos vagyok,így én még nem érzem a baba mozgását,szóval most pont úgy érzem magam,mint aki nem is terhes.És néha meg is ijedek,mert attól félek,hogy valami baj van a babával. :( Tegnap voltam UH-on és minden rendben volt.Volt szívhang,és aktívan mocorog attól,hogy én még nem érzem.2 hét múlva kell visszamennem a 12. heti UH-ra.
2012. okt. 11. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, reggelente még úgy érzem. 23 hetes ikres kismama
2012. okt. 11. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Míg nem voltak tüneteim addig minden nap éreztem. KB 9-12hétig voltak tüneteim. Most 14+3napos vagyok de megint nincsenek tüneteim. Nem is érzem magam terhesnek olyan jó a közérzetem :)
2012. okt. 11. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
sajnos nálam is nagy a pánik e téren... ma vagyok 16 hetes és még nem érzem a babaát,de már alig várom,hogy mindig tudhassam,minden rendben! :)
2012. okt. 11. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem napi kb 1perc,amikor azt hiszem nem is vagyok terhes,de ez is csak félálomban:)!itt nyom,ott nyom,itt rúg meg ott,pisilés óránként,derékfájás folyton stb. 33hkm
2012. okt. 11. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!