Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szoktatok reggelizni?

Mit szoktatok reggelizni?

Figyelt kérdés
olyan tanácstalan vagyok, hogy mit egyek reggelente... tojást minden reggel nem ehetek, pedig nagyon szeretem.
2012. okt. 8. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:

müzlit imádtam joghurttal. minden nap képes voltam megenni. karikáztam bele banánt pár szem málnát meggyet -fagyottan felengedve-

rántotta, aztán lehet olyat hogy vajon megpiritasz kenyérszeletet kiszúrod egy pohárral tükörtojást ütsz bele.

croque mosieur- nincs magyar neve de olyasmi mint a mozzarella in carozza - kocsiban mozzarella - kb. ugyanazok olvasztott sajtos sonkás szendvics melegen .

aztán péksütik , paninik, palacsinták -amerikai is-

pirítósok zöldségkrémmel -padlizsánkrém- v. májkrémmel

lehet enni a svéd kopogós kenyeret pl. túrókrémbe mártogatva

hirtelen ez jutott eszembe . sokfélét ettem én is. főleg müzlit és tejeskávét croissant-tal .

2012. okt. 8. 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:

ha szereted a tojást,miért ne ehetnél akkor,mikor csak kívánod?

mi a pirítósra kattantunk rá mostanában fokhagymásan,vajjal,forró teával. bundáskenyérnek csináltam egy különegesebb verzióját mostanában (a tojásba reszelt sajtot és tejfölt tettem,úgy forgattam meg benne a kenyeret). ehetsz virslit, szedvicseket, ma a tegnapi almássütit reggeliztem tejjel, franciasaláta is volt a napokban,azt is ettem reggelire, házi sajtot kaptam barátnőmtől,azt is ettem zöldségekkel, kenyérrel,vagy csak magában. sőt,ha valami finomat főzök előző nap (pl. paradicsomos husigombóc) azt simán megeszem reggelire is! :)

csinálhatsz palacsintát, gofrit, süthetsz fánkot ebédhez,aztán az másnap reggelire is nagyon jó.

remélem tudtam adni pár ötletet! :)

2012. okt. 8. 11:15
 3/5 A kérdező kommentje:

nem akarom túlzásba vinni a tojást, ráunnék :)

köszi a tippeket :) ma pl a tegnapi tejfölös bableves volt a reggeli :D

2012. okt. 8. 11:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Bármit ehetsz. Jó neked, Egyél zsemlét mindenféle jóval, csinálj tojáskrémet, meg különböző kencéket.
2012. okt. 8. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Amit épp megkívánok müzli,mézes kenyér ............
2012. okt. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!