Hanyszor mondtak a kusfiatokra h kislany vagy a kislanyotokra h fiu ultrahangon?
Én leszek az ellen példa. :D
A 19 hetes UH-on azt mondta a dokim, 95%, hogy kisfiú. Ezután 2x is voltam uh-on, de egyszer nem fordult úgy, hogy láthattuk volna, másodszor meg törökülésben volt.:)
De a doki azt mondta, ha ő egyszer fiút mondott, az nemogen változik meg...
31 hetes UH-on mondtam neki, hogy nézzük már meg azt a fütyit, mert én még egyszer sem láttam...
Mire mondta, hogy ő fütyit mondott??? Mert itt bizony punci van... 4D-ben is megnéztük, bizony cunija van. :)
Hozzáteszem, nekem teljesen mindegy kisfiú-e vagy kislány, legyen egészséges mint a makk!!
kedves kérdező!
a képen amit felrakták sztem tuti h fiúcska! nincs ott az a 3 csík ami ugye kislányra utal!:)
kedves 7.!
nem semmi ez a kukis uh képed!!:D gratula hozzá!:)
7-es vagyok. Köszönöm a gratulációt :D
Kéérdező, szerintem kisfiú a Te babáád is :)
Sohasem tévedtek 3-ból 3x eltalálták,még a 20.hét előtt.
Két fiú és egy kislány anyukája.
Nekem 16 hetesen azt mondták, hogy tuti fiú. Aztán azóta 6x erősítették meg, hogy LÁNY! :D
37 hkm
18 hetes UH-n mindegyikre megmondták hogy lány, és azok is lettek.
Az egyikre már a 12 hetesen is mondta a doki, hogy ő bizony "semmit" lát a lába között, de lehet h nem látja jól, akkor még azt gondoltam, hogy az "mellé mehet", 18 hetesen már egyértelmű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!