Hanyszor mondtak a kusfiatokra h kislany vagy a kislanyotokra h fiu ultrahangon?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 10:20
2/19 anonim válasza:
Egyszer sem. A lányom még az ultrahangozás hőskorában született. Egyszer mondták, hogy lány, amit mi fenntartással fogadtunk, mert akkoriban gyakoribbak voltak a "benézések". A második gyerekem sokáig titkolta, hogy fiú. A doki addig amíg nem volt benne biztos, hogy fiú nem mondott semmit.
3/19 A kérdező kommentje:
Elneztem a kerdest kisfiatokra akartam irni.:)
Sok ilyen esettel talalkoztam ezert kerdem. En maradok "a majd meglatjuk ha megszuletik csapatba" mett az en babamra mar mindent mondtak ugyh mar nem is erdekel majd a vegen megtudjuk,csak kivancsisagbol kerdem.:)
2012. okt. 11. 10:40
4/19 anonim válasza:
Nekem 16. héttől mondták rá, hogy fiú, és az is lett.
5/19 anonim válasza:
nekem mar a 12. hettol mondtak hogy fiu es utana egesz vegig. most vagyok 37 hetes es meg mindig fiu, pont ma voltam uh-n. szoval szerintem minket nem er meglepetes:)
6/19 anonim válasza:
19. héttől fiút mondtak és fiú is lett.
Mondjuk a 19. hetes uh-n én is láttam és 100 % volt a dolog! Semmivel össze nem téveszthető kukac volt a legelső kép ahogy elindították az uh gépet :D
7/19 anonim válasza:
8/19 A kérdező kommentje:
Fiu? Vagy nem vagy benne biztos? Kesobb teszek fel 2 kepet kivancsi vagyok a velemenyedre:)
2012. okt. 11. 12:15
10/19 anonim válasza:
Nekem is mindig eltalálták.
Általában,ha egyszer fiúnak nézik,már az is marad:)
Szerintem a tiéd is kisfiú,az utolsó fotó alapján egyértelműen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!