Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Skorpió jegyű kislányotokra...

Skorpió jegyű kislányotokra mi jellemző?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Nyugodt, békés, jókedvű, vidám, barátkozó (csak ne érjen hozzá senki), csak anyának és apának ölbebaba, másnak nem, nem túl bátor, biztatni kell, nem akaratos, nem hisztis, kedves. Ügyes a mozgása, okos, kombinálós, nagyon jó a kézügyessége (sokat babrál), egyébként csendes megfigyelő.

2 éves lesz.

2012. aug. 22. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én ugyan már nem vagyok baba,de amiket az első írt az szóról-szóra jellemző rám a mai napig is :-)

2012. aug. 22. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Én az voltam.Anyukám elmondása szerint: energikus,örökmozgó,minden lében kanál, beszédes, cseppet sem félős/visszahúzódó kislány voltam. Ezenkívül akaratos és hisztis is tudtam lenni ha valami nem úgy történt ahogy szerettem volna. Hát nagyjából ennyi :)
2012. aug. 22. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Na nekem a skorpió lányom PONT az ellenkezője, vigyázni kell vele mert hajlamos az agresszióra, türelmetlen (bár nem annyira mint a szintén skorpió bátyja) határozott, nyitott, barátkozós, az a típus aki egy új helyzetben új helyen új feladatba először veti bele magát. Hihetetlen hiszti rohamokra képes. Nem ölbebaba, csak apjának, ha épp olyan kedve van.

2.5 éves múlt, azért még remélem fog változni.

2012. aug. 22. 12:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Skorpió jegyben fog születni a lányom, csak kiváncsi voltam mire számíthatok, de ezek szerint bármire:) Az első válaszoló, amit írt jellemzőket jobban örülnék...
2012. aug. 22. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!