Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig húzhatjuk még így?

Meddig húzhatjuk még így?

Figyelt kérdés

19 hetesen 3100 -as méhszáj érték.

23 hetesen 2100 -as méhszáj érték.

2012. okt. 9. 12:46
 1/9 Major Andrea ***** válasza:

Szia!

Nekem 21 hetesen C2000, 23 hetesen C2100, 29 hetesen C2110. Még egyben vagyunk, és remélem még min. 5 hétig így is maradunk. Kitartás, pihenj sokat.

Boldog babavárást!

Üdv: 31 hkm

2012. okt. 9. 12:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy ilyen hamar válaszoltál!!

Hiába pihenek,ha valamiért állni kell,vagy sétálni,akkor már érzem,hogy feszül ott lent- görcsölni nem görcsölök,még csak keménykedni sem szoktam. Pihenek ami tőlem telik és szedem a magnéziumot,dupláját a kiírtnak.

Boldog babavárást Neked és egészséges kisbabát!!

2012. okt. 9. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj!

Én is így voltam, végül a 38. héten szültem, miután abba kellett hagynom a magnéziumot (én 1500mg-ot szedtem egy nap!!! Magnesii citrici).

Pihenj, amennyit csak tudsz!

Nekem második terhességem alakult így, pihentem, ahogy tudtam a kisfiam mellett! Szóval no para, mert nem segít, ha ezen jár az agyad!

Igenis kihúzod addig, amíg kell!

37. hét után már semmi baj nem lehet, nyugi!

De én utánanéztem anno (én is aggódtam), ha most születne, akkor is minden rendben lenne!

Nyugi!

2012. okt. 9. 13:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is!

Én is Mg citrici-t szedek,napi 3 a kiírt adag,de a dupláját szedem. Remélem kihúzzuk legalább a 30. hétig,akkor már nagy baj nem lehet...

Elég sokat feküdni esetleg félig ülő helyzetben,vagy konkrét fekvés és a lábat fentebb?

Nagyon nem szeretném ha bármi gigszer lenne,igyekszem magamra vigyázni,de egy 1 évessel,meg két ovis korúval igen nehéz...

2012. okt. 9. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Kifogod még húzni sokáig is 36.-hétig egyben maradsz
2012. okt. 17. 14:33
 6/9 A kérdező kommentje:

Jó lenne ha úgy lenne,de ezek a nyilalgatások az ellenkezőjét jelzik...:-( Meddig lehet biztonságban odabent a Csöppöm?

Pedig jó lenne legalább a 30. hétig "egyben" lenni! Próbáltam utána nézni,sok kismama majdnem végig kihúzta így,nekem meg olyan érzésem van,hogy nem fogom max. 1 hónapig (27-28. hét... bár,az sem olyan nagyon rossz!).

2012. okt. 17. 14:54
 7/9 Major Andrea ***** válasza:

Én is így éreztem, hogy nem fogom kihúzni, de ahogy telik az idő és egyre érettebb a babám, kezdek megnyugodni, és a tünetek is enyhültek. Szerintem ennek azért van pszichés alapja is. Ki kell húznunk 36-37 hétig!!!!!!!! Ez legyen a fejedben ne a koraszülés. Nekem a barátnőm és a párom áll a dolgokhoz nagyon pozitívan és sokat segítenek vele, bár biztos ők is félnek, hogy gond lesz, de engem biztatnak, ha rámjön pánik. KITARTÁS!!!

Boldog babavárást még jó pár hétig!!!!

Üdv: 32+5 hkm

2012. okt. 18. 10:11
 8/9 A kérdező kommentje:

Nekem viszont senki nincs aki tartaná bennem a lelket... Biztos sokat segítene!

Köszönöm Neked,hogy írtál!! :-)

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

2012. okt. 18. 10:57
 9/9 Major Andrea ***** válasza:

Szia! Nem tudom olvasod e még, csak kérdezném, hogy minden oké? Én kitágultam 1,5 ujjnyira 36 hetesen, de még mindig semmi :) Remélem nálad is minden oké!!!!!

Üdv: 38+

2012. nov. 28. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!