Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez még a nyákdugó? Meddig...

Ez még a nyákdugó? Meddig húzhatjuk így?

Figyelt kérdés
32+3 naposan a reggeli pisilés után a papíron találtam valami véres nyálkás izét úgyhogy bementünk a kórházba. Ott az NST már fájásokat is mutatott úgyhogy infúziót meg inekciót kaptam,hogy leállítsák. 1 újjnyira ki is tágultam. Befektettek a kórházba de másnap ugyanezt végig csináltuk. Ez egy hete volt de az a nyálkás izé még mindig ott van minden nap a wc papíron. Vettek kenetet de nem találtak semmi fertőzést szóval nem folyás. Ma hazaengednek de nem igazán vagyok nyugodt. Szerintetek még mindig a nyákdugó távozik? Ha igen akkor vajon meddig maradhat még bent a babám?
2011. jún. 20. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, elképzelhető, hogy ez a nyákdugó. De nyilván az orvosok megnéztek és ha úgy döntöttek, hogy hazaengednek, akkor biztosan nincs vész. Nyugodj meg, a nyákdugó távozása után még hetek telhetnek el a szülésig! A nyákdugó távozása azért van, mert elkezdtél nyílni. Nyugisan, de éld tovább természetesen az életed!
2011. jún. 20. 14:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek 36. héten elment a nyákdugója és 41 hétre szült uh akár végig is kihúzhatjátok!!

Pihizz sokat és csak nyugi!!!! Minden oké lesz veletek!

Ha esetleg nemsokára megszületne már akkor sem lenne baja, lehet kicsit tovább kellene kórházban lenni, de kint is megnőnek!!

2011. jún. 20. 15:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, így már kicsit nyugodtabb vagyok. Remélem, hogy még min. 4 hétig bent marad a kisfiam és meg is teszek mindent ennek érdekében. Még egyszer köszönöm a megnyugtató szavakat!
2011. jún. 20. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!