Terhesen piercing?

Figyelt kérdés

Van a szàmba alul két bogyó es felül egy bogyó. Az orromban egy szolid, és a nyelvemben. A köldökömböl màr kivettem. Ti mit gondoltok az arcombol is vegyem ki? Szülésnél úgyis ki kell majd és akkor màr úgyse rakom visza:) De szerintetek vegyem ki màr most? ,, Illik" egy kismamànak test ékszert viselnie?

15+3 hetes kismami

2012. okt. 8. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Illik vagy nem illik, szerintem mindegy és senkinek semmi köze hozzá, mert ez a Te stílusod. Ez vagy Te, amit ha felvállalsz az a Te szíved joga! :)
2012. okt. 8. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:

figyu azt csináld ami neked tetszik! ne mások elvárásainak elj!!

ha neked tetszik hagyd bent :)

2012. okt. 8. 16:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat. :) igen jól esett olvasni, söt meg is lepett, hogy nem rögtön tàmadàs ért.:)
2012. okt. 8. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem a nyelvemben van már vagy 10 éve,de eszembe sem jutott,hogy ki kellene venni. már ilyenkor baj biztos nem lehet belőle. mondjuk most nem szúratnék,amíg terhes vagyok. a szülőszobán ki kell venni? ezt nem hallottam. fognak figyelmeztetni? mert akkor magamtól biztos nem fog eszembe jutni. igaz nem hiszem,hogy okozhatna baj. gondolom a vészhelyzet miatt,ugye? (intubálás miegymás)

15+4hkm

2012. okt. 8. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:
nekem mondta a doki, hogy ott majd ki kell, ha bàrmi gond van és ne adj isten alltatni kell akkor tudjanak tolni a mütöbe és ne kelljen bíbelödni. A nyelvembe van nekem is, arra azt mondta( mivel hamar összeforr) hogy szilikon szàrral maradhat majd:)
2012. okt. 8. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:

kb 1,5 éve "elvetemült bakancsos rocker" voltam :)

egyik ismerősömmel beszélgettem, hogy tervezzük a babát, erre azt mondta nekem, hogy milyen vagány kismama lennék, ha acélbetétesbe sétálgatnék az utcán :) ezzel csak az a baj, hogy télen igencsak hideg az a bakancs, szóval nem fogom hordani, de az ötlet tetszett.

ezzel azt akartam mondani, hogy szerintem nem kötelező szolid kismamának lenni, hiszen állapotosan is ugyanaz a személyiség maradsz aki eddig voltál. (legalábbis én olyan vagyok, mint eddig is voltam) "maradsz aki voltál, leszel aki vagy" -P.mobil idézet.

boldog babavárást :)

20 hkm

2012. okt. 8. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a köldökömből se vettem ki, beraktam egy szilikonost, nem akarom, hogy összeforrjon. Az első gyerekemnél sem csináltam ebből gondot, ott az epinél az anesztes még meg is dicsérte a tetkómat, ami a derekamon van. :) Ultrahangon szóltak a köldökpiercingért, (de csak egy helyen) hogy vegyem ki, mert tönkreteszi a fém az UH fejet...(utána vettem egy szilikonosat).

Szóval ma már nem hiszem, hogy olyan nagy kúriózum a piercing, vagy tetkó. A szülés előtt 2 héttel azért vedd ki a nyelvedből, orrodból, ahogy a doki is mondta!

2012. okt. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!