Terhesen végezhetnek fogkőeltávolítást és tömést?
Figyelt kérdés
Nem szóltam, hogy terhes vagyok fogkőeltávolításnál, de viszont tömésre kaptam időpontot. Megcsinálhatják a fogam vagy lemondjam? 2 nagyon pici lukról van szó.2012. okt. 5. 09:26
1/11 anonim válasza:
Persze,miért ne?Vannak kismamáknak való fájdalomcsillapítók is(ha szükséges).N
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi a választ! :) :)
2012. okt. 5. 09:28
3/11 anonim válasza:
Menj el mindenképpen, persze, hogy lehet tömni még érzéstelenítést is kaphatsz (csak szólj, hogy terhes vagy) A fogtömésnél sokkal veszélyesebb egy lukas fog nem hiába kell fogorvosi pecsét is a terhes kis könyvbe. Egyszer a fogorvosnál egy kismami a fogát húzatta ki. Szóval nyugodtan menj el!
4/11 anonim válasza:
1. vagyok,véletlen elküldtem.Szóval:én 3x voltam a fogorvosomnál a terhesség alatt fogkőlevételen,mert azt mondta,a legeslegkisebbet se akarja ott hagyni.Nem is gyulladt be,és nem is vérezett a terhesség alatt az ínyem(1 hete szültem).Volt egy tömés javítás is(kitört belőle egy kis darab).Igaz,én normál esetben sem kérek fájdalomcsillapítót,de tudott volna adni,ha kérek.3 gyerekes anyuka
5/11 anonim válasza:
Elsőnek! Nincs külön fájdalomcsillapító kismamáknak :) Max. annyi h kevesebbet szűr be+ lidocain spray, de ez sem elterjedt. Én tudom, mert gyulladt foggal vagy 4x voltam terhesség alatt dokinál....
6/11 anonim válasza:
Az 1. vagyok.Igazad van,rosszul fejeztem ki magam,nem kifejezetten kismamáknak való,inkább "speciális" esetekben(pl.szívbetegség,terhesség,allergia a hagyományos érzéstelenítőre/fájdalomcsillapítóra stb.)
7/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom, hogy mi lesz. Mert én érzéstelenítő nélkül nem bírom!!!! :D :D :D Majd utána nézek valahogy.... :)
2012. okt. 5. 10:01
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 5. 10:02
9/11 anonim válasza:
Fogkő eltávolítást igen,mert azt lehet érzéstelenítő nélkül is. Tömést is,de nekem a fogdoki azt mondta,hogy csak a betöltött 16.hét után.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát a héttel akkor nem lesz probléma :)
2012. okt. 5. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!