Szoptatós anyukák milyen testmozgást/sportot végezhetnek, ami nem befolyásolja a tej mennyiségét és minőségét sem (és azért nem egy séta "erősségű")?
Figyelt kérdés
Eddig akit kérdeztem, azt mondta napi egy nagy séta a babával babakocsival.
Persze, ez megvan,de én ennél többre vágyom.
Csak nem értek hozzá, mert azt nem szeretném,hogy a tejjel történjen valami...
2012. márc. 12. 14:19
1/5 anonim válasza:
Bármi. szobakerékpár, futás, Rékás torna, amihez kedved van. A lényeg a fokozatosságon, és az intenzitáson van. Nem szabad elsőre sokat, megerőltetőt.
Én futni járok, 10 hónapos a fiam, semmi gond a tejemnek.
2/5 anonim válasza:
Ez személyfüggő. Van akinek megcsappan a teje bármijen light-osan mozog, van akinek a maraton sem árt meg. Ki kell tapasztalni. Ha te kívánod a mozgást, próbáld meg. Ha nem jó, legfeljebb abbahagyod.
3/5 anonim válasza:
Nehezitsd a setat kar es bokasulyokkal ugy mar azert erosebb. Nem tudom mekkora a babad de rubint r baba mama tornaja is jo igaz nekem kicsit keves ezt is sulyokkal csinalom ez kb 20perc. Es van Beres a. nak a valtozz vissza dvd-je ott a baba koranak megfeleloen ajanl gyakorlatokat az is kb 20-25 perces blokkok.
4/5 anonim válasza:
16 hónapja szoptatok, és 15 hónapja végzek heti 5-ször súlyzós + cardio edzést.
5/5 anonim válasza:
Én kb.6-8 hetes kora körül kezdtem el a tornát. Aerobic jellegűt és mellette torna gépet is használtam (easy shaper). Sokáig szoptattam, nem csökkent a tejmennyiség.14 hónaposan hagytuk el a szopit, mert vártuk a tesót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!