A szoptatás befolyásolja a teherbeesést?
17 hónapos a kisfiam, szeretnénk tesót, de még szoptatom...elkezdtem leszoktatni, de megbetegedett így alig eszik,viszont a cicit elfogadja, ezért adok neki reggel és este.
A beágyazódást befolyásolhatja szerintetek?
Kisfiunkkal 1,5 évet próbálkoztunk, szeretnék kizárni minden akadályozó tényezőt, remélem ez nem lesz az...
mert itt olyan sok okos anyuka van:)
persze lehet megkérdezem majd, de még csak most kezdtünk el próbálkozni, és eszembe jutott.
Szia!
Mi is pont ilyen időtávban szerettünk volna kis tesót. Próbálkoztunk és nem jött meg a menszim. Elmentem a nőgyógyászhoz és sajnos nem baba volt, hanem nem volt peteérésem. A doki azt mondta, hogy hagyjam abba a szoptatást, ha babát akarunk, mert nem fogok tudni teherbe esni. Azt mondta, kb 3 hónap kell, mire a peteérésem rendeződik és teherbe eshetek. Hát abbahagytam a szoptatást és pontosan 3 hónap múlva már pozitívat is teszteltem. Most vagyok a 36. hétben:)
Köszönöm a válaszokat.
Az az igazság, hogy mikor 7 hónapos volt a fiam megjött a menstruációm, de észre sem vette...és azóta rendszeresen megjön, teljesen beállt, és szerintem peteérésem is van(legalábbis azok a tüneteim vannak mint terhességem előtt peteéréskor)
De köszönöm azért, észben tartom, ha nem jönne össze a baba, ezt is számításba veszem.
Az meg nem lenne akkora nagy baj, ha a terhesség miatt leszokna fiam a szopizásról:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!