6hetes terhesen egyáltalán nincsenek rosszullétek sem hányinger, aggodnom kéne?
Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 07:12
2/9 anonim válasza:
A mensi kimaradasan es a pozitiv teszten kivul semmi bajom nem volt:)))
Ne aggodj, orulj neki!:))
Gratulalok!
29 hetes kismami
3/9 anonim válasza:
első terhességemmel nekem sem volt semmi rosszullétem mégis egészséges babát szültem.
4/9 anonim válasza:
ilyenkor még én sem éreztem semmit. mensis görcsök voltak. rosszullét is csak a 8. héten jött egy gyógyszer miatt. aggódásra csak akkor van okod,ha vérzel! addig szúúúúszááááá! :)
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a nyugtató szavakat :)
2012. okt. 8. 08:54
6/9 anonim válasza:
nekem a 11-12 héten kezdődtek a rosszullétek. a 14. hétig tartottak. még örültem is neki, hogy nem leszek hányós, de elszóltam magam :D
reménykedj, hogy neked nem jön ki :)
7/9 anonim válasza:
Nekem majdnem 7 hetesen kezdődtek a rosszullétek,de addig semmi nem volt.Én is aggódtam hogy most mi van,aztán a semmiből tört rám és ki is tartott jó pár hétig.Ne aggódj még nem vagy lekésve semmiről!;)
Boldog babavárást!
17 hkm
8/9 anonim válasza:
Nekem egészen 9hétig nem volt tünetem. Aztán jöttek sorba.
9/9 anonim válasza:
Csak akkor baj, ha előtte volt, és hirtelen abbamarad. Akkor sem törvényszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!