6 hetes babás vagyok! 3 napja kezdődtek a rosszullétek! Mit tehetnék a hányinger ellen?
Sanállak, tudom min mész keresztül, dettó így voltam mint te:( Nekem semmi sem segített, non-stop kínzott a hányinger, 12. hét körül kicsit enyhült, akkor már volt ami jól esett, de minden csak hűtőből hidegen. Teljesen a 16. héten múlt csak el. Kitartás, hátha te szerencsésebb leszel és hamarosan elmúlik!
38 hetes kismama
Szia!
Mélységesen együttérzek veled, nekem is pont ez van most (10. hét), és semmi se használ: se gyömbér, se keksz, se kóla, se savanyú uborka, se homeós bogyók, semmi. Van, akinek egyszerűen csak tűrni kell, és reménykedni, hogy a 12. hétre elmúlik.
Amúgy annyit tapasztaltam, hogy amíg eszem, addig enyhül a hányinger, valamint jót tesznek a fehérjék és a szénhidrátok (rettenetesen kívánom a húst és a csokitortát, ami azért érdekes, mert az édességeket sohasem szerettem). Húsos kaja után akár órákra is enyhül a hányinger.
De ez emberfüggő. Van, aki húsra rá se tud nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!