A teherbeesés után a reggeli rosszullétek és hányinger (hányás) mennyi ido után jelennek meg?
Figyelt kérdés
vannak kivételek?2011. jan. 30. 13:49
1/6 anonim válasza:
Nekem az első babánál úgy volt, hogy a mellem már pár nappal korábban el kezdett fájni iszonyatosan, mint ahogy meg kellett volna jönnie, valamint néha erős szédülés jött rám. Aztán nem várt után 1 nappal már kezdődött a reggeli hányinger, hányás. De persze mindenkinél másképp van:-).
2/6 A kérdező kommentje:
´´nem várt után 1 nappal´´?
2011. jan. 30. 14:00
3/6 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, így a tünetek jelentkezéséből vagy nem jelentkezéséből sem lehet semmilyen következtetést levonni. Ugyanazon ember két terhessége is teljesen különböző lehet ebből a szempontból. Két terhességem közül az egyikkel nem hánytam egyáltalán. a másik rosszul lévős terhességemnél úgy a 6. héten lettem először rosszul.
4/6 anonim válasza:
Én szintén a 6. héttől voltam "reggeli" 24 órás rosszul. Akkor indult be a szíve. :)
A 18. hétig az első igazi mozgásokig hánytam mint a lakodalmas kutya...hát nem lehettem szép látvány gondolom.
Anyukám is így volt velem. De pl. anyósom azt hitte csak eljátszom a rosszulléteket mert neki nem volt semmi baja.
5/6 anonim válasza:
Nálam a 6. héttől kezdődött a hányinger, a hányás pedig a 10. héttől és egészen a 20. hétig eltartott.
6/6 anonim válasza:
nállam a lányomnál a 6. héttöl kezdetmhányni,és 20. héten amikor megmozdult elmult a hányos korszak.A fiamnál is a 6. éhten kezdödött a hányos korszak,és végig kisért a szülésig.
Most 5 hetes 3 napos terhes vagyok,eddig csak nagy ritkán émelygek.
Szoval ahány terhesség annyi tünet.Minden terhesség ,és nö más-és más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!