Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy császáros szülés után, ha...

Egy császáros szülés után, ha választhatnál, simán vagy császárral szülnél?

Figyelt kérdés
3 éve császárral szültem mert faros volt a babám, most viszont az orvos felajánlotta, hogy választhatok, hogyan szeretnék.... nem tudom, hogyan döntsek, mert úgy néz ki, nagy baba lesz, és félek, hogy baj lesz a sima szülésnél. Hajlok a császár felé, ti mit választanátok a helyemben? Egyéb tapasztalatok is érdekelnek.
2012. okt. 4. 09:43
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Az első babánk császárral született ő is faros volt, azért ott kellett idő mire el tudtam látni a csemetét rendesen. 5 év elteltével spontán született a második babánk és ott sokkal hamarabb éreztem magam fittnek szülés után. A különbség nálam az volt, hogy a császárnál nem érel fájdalmat, míg a szülésnél közben érzed, viszont én nem kaptam érzéstelenítőt mivel inkább vártunk hogy a seb helye hogy reagál és nem-e kell mégis császár, és érzéstelenítő nélkül is kibírtam:) utána viszont a felépülés sokkal gyorsabb spontán szülésnél és a tejcsi is sokkal jobban beindult.
2014. júl. 15. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!