27 hetes kismamák, kb. mennyit mozog a baba egy nap? Tapasztaltabb anyukák: ez így maradt születés után is?
Nekem is sokat mozog hal istennek!! Orulj neki, kis virgonc. En nem latok egyelore semmi szabalyossagot szinte allandoan mozog.
28h km
28+5 hetes vagyok, és leginkább akkor aktív a picim, mikor leülök és megnyugszom.
Van egy 2 évesem, nincs túl sok időm pihenni,sajna van mikor csak megy a nap és csak mikor fiam alszik akkor tudok a picurra koncentrálni.
Rengeteget mozog, sőt ficánkol!
Egyik oldalról a másikra és olyankor a hasam is megy vele.
Kitolja magát,karatézik vagy nyújtózkodik fogalmam sincs, de az biztos olyankor olyan mint ha négy kis rosszaság lakna bennem. 4 felől érzem és látom is hogy mit művel.Sokszor meg nevettet az akrobatikájával!
Eleven az biztos. Keveset alszik,ez nem is lenne baj, ha ezt a keveset is éjszaka tenné, de ez sajnos nem így van. Reggel kb 8-10 és d.u olyan három óra körül teszi.
Eddig az éjszakákat úgy aludtam át,hogy oldalra fordultam, és így kevésbé éreztem a mozgolódását.Na de most már ezt nem tehetem, mert a nagysága nem szereti ha oldalt fekszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!