Hát nem konkrétan a terhességröl szól részben igen szerintetek ha a kismama 19 éves de a baba születés elött betölti a 20-at és megszólják hogy miütött a mai fiatalokba hogy ilyen korán kezdik?
A körülményeid szinte teljesen mindegy, milyenek,de 19 évesen szerintem nem kellene szülnie egy lánynak.Fizikailag gyorsabban fog felépülni, valószínűleg a gyerekkel is jól megtalálja a közös hangot egy fiatalabb anyuka, de ez tényleg nem az az életkor, amikor babázni kellene.
Én mondjuk biztos nem szólnálak meg, de tuti azt gondolnám, hogy később rájössz, egy csomó minden kimaradt az életedből.
Nekem két gyerekem van, ők a legnagyobb öröm az életemben. 27 évesen szültem az elsőt, de már sokkal korábban szerettem volna babát. Így utólag örülök,hogy nem találtam partnert hozzá, fizikailag jobban bírtam volna mondjuk biztos az éjszakázást meg a baba utáni rohangálást, de amúgy nagyon hiányzott volna a régi életem.
Nincs az korán, ti tudjátok, de egy tanácsot fogadj meg, azt a rengeteg macskát ne engedd a szobádba, főleg miután megszületik a kisbabád.. Ki tudja miket kapna el tőlük, mondjuk én már alapból nem engedném hogy ott hullajtsák a szőrüket, baromi egészségtelen...
37 hkm
igen kint vannak a cicák mióta tudom hogy jön a bébim azóta be sem engedem őket hallgatok mindig az ilyen jó tanácsokra :)
egyébként köszönöm mindenkinek a választ az a helyzet hogy mielőtt bárki azzal jön h miért nem éltem ki magam már a terhességem előtt abba hagytam a bulizást és a páromra és a munkámra koncentráltam a barátnőim nagy része 18 év alatt szültek én nagyon várom a babát már nagyon szerettem volna a párom család centrikus most táppénzen vagyok a munkám miatt és sokkal többet dolgozik mint eddig köszönöm a válaszokat :)
Akkor megnyugodtam (a cicák miatt) :-)
További boldog babavárást Neked, gondolom leesett, hogy facebookon kerestelek meg! :-)
Nagyon aranyosak vagytok a pároddal, vigyázzon rád nagyon, persze Te is magadra! :-)
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!