Nem tudom eldönteni, hogy megehetem e a Camembert sajtot vagy sem?
Figyelt kérdés
Két hete itt van a hűtőben, mosolyog rám.:) Párom vette nekem, mert tudja, hogy nagyon szeretem.Ha meglátom, összefut a nyál a számban, de tűrtőztetem magam mert valahol azt olvastam, hogy tiltólistán van. Mi az igazság? Meg szabad enni terhesen vagy nem?
A másik dillemám a kefír. Az a baj, hogy én nagyon nem eszem tejterméket, a tejet képtelen vagyok meginni. Pár féle sajt amit szeretek, ezen kívül kefír, na meg nagy ritkán a túró. Kefírrel mi a helyzet, szabad enni?Valahogyan csak kellene fehérjét fogyasztanom!
Előre is köszönöm a segítségeket!
2009. aug. 4. 10:58
11/11 anonim válasza:
"Az A-vitamin jót tesz a szervezetnek, de a terhesség alatt tilos nagy mennyiségben fogyasztani. Azonban csak a máj eredeti formájában való fogyasztásáról kell lemondanod, tehát a májragu vagy a pástétom nem jelent kockázatot. Pár szelet májkrémes szendvics tulajdonképpen jót is tesz. A jó minőségű májkrém kiváló A-vitamin-, vas-, folsav- és fehérjeforrás"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!