A terhesség alatt tiltott ételek (pl. camembert sajt) sütve, főzve fogyasztható? Vagy úgy is kerülendő?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 18:33
2/8 anonim válasza:
megmondom neked őszintén én ettem simán magában is. bár nem nagy mennyiségben, de nem száműztem, mert nagyon szeretem. az orvosom szerint ezeket a bolti camambereket olyan ellenőrzött körülmények között készítik, hogy nem lehet tőle baj.
3/8 anonim válasza:
Én mindhárom terhességem alatt ettem mindent és nem lett a babáknak semmi baja.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors válaszokat! Akkor anyósom gombás- sajtos tésztáját bátran megkóstolom majd! Nekem az első terhesség, így óvatos és parázós vagyok még! :)
2011. máj. 5. 18:45
5/8 anonim válasza:
én is ettem mindent, egy valamit nem: tatár bifszteket, mert az ugye nyers húsból van, de ezen kívül tényleg mindent
6/8 anonim válasza:
Nekem is első terhesség, de én is eszem mindent. Pl. múltkor teljesen elfelejtkeztem magamról és ettem franciasalátát házi majonézzel, ami ugye nyers tojás..... Úgyhogy nyugi, egyél bármit, ha jól esik!
7/8 anonim válasza:
a liszteria baktérium miatt nem lehet enni nyersen ezeket, de főzve simán, mert hő hatására elpusztul
8/8 anonim válasza:
Szia!
Én kint Franciaországban vagyok terhes, és ugye itt a sajt alapfelszerelés:) Minden étkezés után esznek sok-sok félét...a legkülönbözőbb kecskesajtok/camambert sajtok...stb..
Itt egy a szabály: a kismama csak pasztőrözött sajtot ehet, onnantól hogy ez biztos, a sajt jellege nem fontos. Eszem is bátran, de is nyugodtan tedd!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!