Terhesség alatt tényleg nem lehet camembert sajtot enni?
Nem tudtam. Ettem ma ebédre és hányingerem is lett tőle. Tapasztalatok?
20 hetes vagyok.
Én a dokimtól és a védőnőtől is megkérdeztem, mindketten azt mondták, hogy lehet enni, de ezt is csak mértékkel. Én is ettem már többször a terhességem alatt, eddig nem lett bajom tőle.
17 hetes kismama
Hulyeseg. Barmit ehetsz, amit megkivansz - mindent mertekkel termeszetesen. Persze vannak etelek, gyogynovenyek! amelyek OKOZHATNAK problemat, fertozest, akar vetelest is. A nyers! tojast, vagy nem egeszen atsutott tukortojast a szalmonellaveszely miatt, nyers hust a fent emlitett veszelye miatt, camaembert a megvaltozott emesztes miatt az allapotos anyukak hasmenessel reagalhatjak le, ami fokozott verboseget idezHET elo, ami veteleshez vezetHET. A gyogy- es fuszernovenyek kozul is csak par olyan van, ami 'biztonsaggal' eheto. A puffadasra hazankban oly nagy eloszeretettel ajanlott edeskomeny peldaul menstruacios idoszakban a verzes KONNYEBBE tetelere ihato es eheto!!!! Akkor hogy is van ez?
A legjobb, ha figyelsz a testedre es jelzeseire, a szaglasod a legjobb baratod a varandossag alatt. Tartozkodj mindentol (etel, ital, emberek, allatok) amire az orrod azt modja, hogy NNEEEMMMM!!!!!!!! A termeszet nem hulye, megadott mindent ahhoz, hogy gondoskodhass a meg nem szuletett babadrol. Es erdeklodj, olvass, netezz, keresgelj, es kerdezd meg az anyukadat, nagymamadat. Tapasztalat teszi az anyat. :) Vigyazzatok magatokra, minden jot. 34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!