Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt tényleg nem...

Terhesség alatt tényleg nem lehet camembert sajtot enni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 18:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Nem tudtam. Ettem ma ebédre és hányingerem is lett tőle. Tapasztalatok?

20 hetes vagyok.

2009. szept. 2. 18:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Én a dokimtól és a védőnőtől is megkérdeztem, mindketten azt mondták, hogy lehet enni, de ezt is csak mértékkel. Én is ettem már többször a terhességem alatt, eddig nem lett bajom tőle.

17 hetes kismama

2009. szept. 2. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
én is ettem már,igaz,nem annyit,mint előtte,de ha megkívántam,megvettem.
2009. szept. 2. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Úgy tudom hogy nem lehet semmilyen nemes penésszel érlelt dolgot enni. Mert hát gomba. Gondolom másképp reagál rá a szervezet. Ilyen még a márvány sajt vagy a téli szalámi is. De na egyetek olyat amibe nyers tojás van vagy nyers hús pl. tatár, házi majonéz.
2009. szept. 2. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, illetve a későbbi nagyon jó gyerekorvosunk is, hogy mindent szabad enni, csak májat tilos, mert az az állat méregtelenítő szerve ugyebár.
2009. szept. 2. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, és semmi penésszel érlelt dolgot nem lehet.
2009. szept. 2. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy nem szabad se penészeset, se nyerset.
2009. szept. 3. 07:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Már csak az a kérdés, hogy ti honnan tudjátok, hogy nem lehet. Orvostól vagy internetről...
2009. szept. 3. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem orvos mondta, hogy nem lehet, de addigra én már ettem, nem is egyszer. Semmi bajunk tőle. Én tojást is eszem, ha nem záp,akkor nincs baja, azt meg fel lehet ismerni. Nyers húst a toxoplazmózis miatt tényleg nem lehet.
2009. szept. 3. 09:44
 10/11 anonim ***** válasza:
65%

Hulyeseg. Barmit ehetsz, amit megkivansz - mindent mertekkel termeszetesen. Persze vannak etelek, gyogynovenyek! amelyek OKOZHATNAK problemat, fertozest, akar vetelest is. A nyers! tojast, vagy nem egeszen atsutott tukortojast a szalmonellaveszely miatt, nyers hust a fent emlitett veszelye miatt, camaembert a megvaltozott emesztes miatt az allapotos anyukak hasmenessel reagalhatjak le, ami fokozott verboseget idezHET elo, ami veteleshez vezetHET. A gyogy- es fuszernovenyek kozul is csak par olyan van, ami 'biztonsaggal' eheto. A puffadasra hazankban oly nagy eloszeretettel ajanlott edeskomeny peldaul menstruacios idoszakban a verzes KONNYEBBE tetelere ihato es eheto!!!! Akkor hogy is van ez?

A legjobb, ha figyelsz a testedre es jelzeseire, a szaglasod a legjobb baratod a varandossag alatt. Tartozkodj mindentol (etel, ital, emberek, allatok) amire az orrod azt modja, hogy NNEEEMMMM!!!!!!!! A termeszet nem hulye, megadott mindent ahhoz, hogy gondoskodhass a meg nem szuletett babadrol. Es erdeklodj, olvass, netezz, keresgelj, es kerdezd meg az anyukadat, nagymamadat. Tapasztalat teszi az anyat. :) Vigyazzatok magatokra, minden jot. 34 hetes kismama

2009. szept. 6. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!