Van még rajtam kívül valaki, aki nem tud aludni mert annyira mocorog a babája? 32 h km
Nekem is hajnali 3, valamint most már fél öt körül is aktív. :) Tegnap és tegnapelőtt én is géphez ültem, de ma pont nem. :)))
30 hkm
Nekem is éjszaka szervez házibulit a pocaklakó, ma nagyon rosszul aludtam és rosszakat is álmodtam mert nem maradt nyugton odabent..
31hkm.
Szia. Én is 32 hetes vagyok. Annyira nem mocorog nekem, hogy ne tudnék tőle aludni. Amikor át kell fordulni a másik oldalra, gyakran felébred, matat egy kicsit,gondolom helyezkedik. :) De sose mocorog annyira, hogy ne tudnék tőle visszaaludni. Inkább a pocak súly az, ami megnehezíti az alvást, mert figyelni kell, hogy ne feküdjek úgy, hogy nyomjam őt, ill. ne húzódjon a hasam. Ez rosszabb. :P
De már nem sok van nekünk. :)
Könnyű szülést kívánok!
Drukkolok a fájásos kismamának én is!
Köszönöm, hogy írtatok! Egész éjszaka úgy rugdosott, mint aki ki akar jönni! Nagyon rossz volt! Ha az oldalamra feküdtem, akko kb ugrált az ágyon, ha a hátamra, akkor meg nem kaptam levegőt, pedig most már három párnával alszom! Párom meg mellettem hortyogott én meg már szinte sírtam úgy irígykedtem! :) Remélem hamar megnő akkorára, hogy már nem tud ilyeneket rúgni, különben benyúlok és magam rángatom ki! :D Jó, nem, csak viccelek! De ha ez így megy tovább!!! ÁÁÁááááááá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!