34 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy bírjátok? Éjszaka tudtok aludni? Mocorog sokat a baba?
Szia!
Lekpogom gyorsan :-), de nappal annyit mozog a babám, hogy éjjel nyugisan alszunk mind, kivéve a 3x-i pisilést. Olyankor megmozgatja magát ő is, de amint lefekszik elcsendesedik. Reggelre nagyon erős csípőtáji fájdalmam van az oldalfekvéstől, de azon kívül semmi bajom. Esténként már azért fáradt vagyok, de ma is utaztunk majdnem 500km-t... még pörgök, amíg tudok, de mivel már minden kész a babának és csak ő hiányzik, így az utolsó heteket kifejezetten pihenéssel szeretném tölteni. Még lesz egy jogatanfolyamom, hátha könnyebb lesz majd a szülés. Te hogy vagy?
Én 33 hetes vagyok, de egyre nehezebben bírom. Sokat mozog a kislányom, néha egészen fájdalmas érzés. Nagyon rosszul alszom. Minden egyes fordulatnál felkelek, kb. 10 percenként. Van mikor hajnalban kelek. Hamar kifulladok, fáj este a csípőm. Szóval... Na de ez ezzel jár már ilyenkor.
Könnyű szülést Neked!
Köszi a kérdést!:) elég jól bírom. Éjjel én is csak mikor megfordulok, akkor kelek fel(nem 5percenként hála istennek) A pisilés pedig attól függ mennyit iszok elalvás előtt. De egyszer kimegyek mindig:) Felkelek pisilnem kell és majdnem szomjan veszek.Napközben a kiscsaj elég sokat mocorog este csak mikor lefekszek. de arra nem kellett még felkelnem hogy nagyon rúgdos.:)
Mindenkinek könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!