Megrövidült méhnyak? .
Figyelt kérdés
36 hetesen megrövidült a méhnyakam. A Doktor azt javasolta, hogy egy hétig ne éljek szexuális életet, viszont a 38. héten már igen, így állítólag beindul a szülés?!? Mi a véleményetek? Megfogadnátok a tanácsát? Nagyon jó szakembernek tartom!! De most tanácstalan vagyok...2012. szept. 28. 22:15
1/5 anonim válasza:
Én azt az 1 hetet kibírnám szex nélkül,36 hét nem túl korai,de azért még maradjon 1-2 hétig.Mennyire rövidült meg?Méhszáj is nyitva?Nekem a 35 héten volt 1000 az értékem,nem lettem tiltva szextől.Bár nem is nagyon csináltuk nem kívántam max havonta 1x,A lányom a 37. héten született
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :-) a méhszáj zárva van... Csak nem értem miért javasolta a szexet?!
2012. szept. 28. 22:24
3/5 anonim válasza:
Ha normál a terhesség szülés akkor indul be a szextől,ha már érett rá a baba.(legalábbis szerintem)Még az is lehet,hogy túlhordod. :)
4/5 anonim válasza:
Mennyire van megrövidülve? Mert nekem a terhesség elejétől c 2000 volt, tehát már meg volt rövidülve akkor...aztán kb.26. héttől c2100, tehát a külső méhszáj nyitva van...a szex nekünk az elejétől tilos... :( Remélem október végén megérkezik. :)Szerintem ne aggódj.Mondjuk nem tudom, h miért ne szexelhetnétek, hiszen a baba lassacskán készen, nem vagy nyitva, tehát a fertőzés sem fenyeget...de ő az orvos, ő tudja, én mindig betartom, amit mond.
33 hkm
5/5 anonim válasza:
Nekem 2100 volt a 29. héttől, de lehettünk szexuális életet. Az utolsó héten már nem nagyon, akkor már valahogy egyikünk sem kívánta. 40 hét 4 napra született a kislányom. Szóval nálunk a szex sem indította be, jött, amikor akart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!