Állapítottak meg valakinek a 30. hét után "kissé felpuhult, megrövidült nyakcsatornát"? Most a 33 héten vagyok?
Figyelt kérdés
Mennyire csökkentettétek az akitivitásotokat? Kihúzhatom a végéig ezzel?2012. jan. 31. 10:52
1/7 anonim válasza:
Mit írtak a leletedre? Oda ahol feltüntetik az értékét. 4 jegyű szám. Így is szokták: Cg. : és valami hasonló érték 3000, 2000, 2100. ?
2/7 A kérdező kommentje:
Semmi ilyet nem látok, csak ez van: "kissé feluhult, megrövidült nyakcsatorna bemenetre ill. magzati koponya. Az uterus nem kontrakilis, fu:px/k.
És azt mondta a doki, hogy pihenjek, legyek vízszintbe minél többet, ha nem csinálok semmit és általában kíméljem magam.
2012. jan. 31. 11:35
3/7 anonim válasza:
Én ebből azt veszem ki, hogy koponyafekvésben van a pici, ami ugye azt jelenti, hogy a feje a méhnyak felett helyezkedik el. Nekem is ez van. 32 hetes vagyok és az előző terhességemnél is ez volt, de a dokim azt mondta ez nem jelent semmi gondot, csak nem szabad sokat terhelni. Állni, futni, sokat sétálni, mert a baba súlya és elhelyezkedése miatt rövidül a nyak, mivel már a súly is a gravitáció hatására lefelé nyomódik. 38. héten született a kisfiam. Teljesen normál értékekkel. (3350g, 56 cm) Én egyáltalán nem változtattam semmit. A szex is ugyan úgy ment mint addig. Most sem változtatok. Nem is kérte a dokim.
4/7 anonim válasza:
2 hónappal a szülés előtt állapította meg ezt a doki nálam. Mondta, hogy legyek sokat vízszintesben, kíméljen magam. 39 hétre született meg a kisfiam.,
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattál. Minket letiltott a szexről. Azért pihizgetek, és a férjem több itthoni dolgot megcsinál.
2012. jan. 31. 12:32
6/7 A kérdező kommentje:
Még annyit kérdeznék tőletek, hogy az eltelt időben változott a méhnyak állapota? Elkezdett kinyílni a méhszáj?
2012. jan. 31. 14:23
7/7 anonim válasza:
Szia! Első vagyok. Nekem a 38. héten magzatvízelfolyással kezdődött a szülés és még akkor is ugyan az az értékem volt, mint 30 hetesen. Egyébként a dokim azt mondta, hogy addig amíg zárt a méhszáj, nem jelent nagy problémát, ez a rövidülés. Ha megnyílik, onnantól kell vigyázni, mert akkor már könnyen bejuthat bármi. (fertőzés) Azt mondta a terhességek 90%-nál a végén már rövidül a méhnyak a terhelés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!