A 24. heten allapitottak meg valakinek, hogy a mehszaj 2,1cm-re tagul es koraszulest okozhat?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 21:06
1/4 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy ilyenkor össze is tudják varrni, hogy visszatartsák a szülést, de be is fektethetnek és vannak arra módszerek, hogy legalább addig visszatartsák, mig az életfeltételei már meglesznek!Mit mondtak neked az orvosok?
2/4 A kérdező kommentje:
Pihennem kell sokat es nem vegezhetek semmi fele munkat!Ket het mulva mennem kell megint uh-ra es ha nem tartom be az utasitaskat osszevarrnak,vagy be kell koltoznom a korhazba!
2012. jan. 24. 21:14
3/4 anonim válasza:
szia nekem 1ujjnyira kivan a nyilva a belső méhszájam volt is már egy visszatartásom. szigoruan feküdnöm kell semmi megerőltető dolog. 33hetes vagyok már azóta:) és még mindig csak fekszem és feszem.
4/4 limaia válasza:
nekem 2110-es méhszájam van a 26. héttől nekem is pihenést irtak elő,emelt magnézium adaggal,de a pihenést nem igazán tudtam betartani egy gyerek mellett!ha elfáradtam,lefeküdtam,de a sok fekvés sem jó.ugyhogy egy idő után éltem ugy az életem,ahogy elötte,és 3 nap múlva töltöm a 39. hetet,a babómnak esze ágában sincs kibújni,pedig koraszülést jósoltak,mert ráadásul a lányom korábban született,a 36. hétre,utána pedig volt egy vetélésem.szóval rossz előzményekkel is ki lehet húzni a végéig nyitott méhszájjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!