Előfordul, hogy a korábban 2000re megrövidült méhnyak "visszaáll" 1000-re?
Nem arrol van szo, hogy masik doki vizsgalt?
A mehszajertek megallapitas eltero lehet dokinkent. NIncs ra kotelezo sema, mashogy erezhetik. Lehet, ami az egyiknek rovidultnek tunik, az a masiknak nem az.
egyebkent visszaallni nem tud.
Nekem a 2. terhessegemnel hamar 2000es lett, majd a harmadik trimeszter elejere 2100, de nem fenyegettek koraszulessel, csak annyit mondott a doki, hogy ne terheljem tul magam. Ez is nagy keresnek szamitott, ugyanis akkor volt a nagyobbik fiam egy eves, emelgetnem, ellatnom kellett, valamint ketszer koltozkodtunk. sokat kemenyedtem, rengeteg magneziumot szedtem, de csak a 40. heten nyilt toovabb a mehszaj fajas nelkul, egeszen 1333ra. Ezutan a doki nem mert varni tovabb, elinditotta az antibios kezelest (streprococust talaltak nalam) es amint az hatott meginditotta a szulest. Attol felt, hogy ha nem o indit es maguktol jonnek a fajasok, akkor olyan gyors szulesem lesz, hogy kocsiban szulok, vagy ha be is erek a korhazba, mar nem lesz ido antibio infuziot kapni. Igaza lett, mert ket ora volt a komplett szulesem vajudassal, kitolassal egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!