Nagyon görcsölök és vérzek ez vetélés?
Figyelt kérdés
16 hetes vagyok. 10 perce kezdődött kb.2012. szept. 28. 19:32
1/31 anonim válasza:
Még nem volt vetélésem, de ez amit írsz eléggé arra utal. Sztem menny ügyeletre ne várd itt a válaszokat, hátha lehet tenni még valamit...
2/31 anonim válasza:
Akkor irány a kórház azonnal,hogy megmentsék a babádat!! Ne itt kérdezősködj!!
3/31 anonim válasza:
Most komolyan, ha vki elkezd terhesség alatt vérezni, meg görcsölni, akkor ahelyett, hogy baromi gyorsan elmenne a kórházba, inkább ideül a gyakori elé és kérdezget?
Jesszus....
4/31 A kérdező kommentje:
3 gyerekkel vagyok itthon a párom még dolgozik. Talán 1 óra múlva hazaér, akkor bemegyek.
De én úgy tudtam ennyi idős terhesen már nem lehet elvetélni.
2012. szept. 28. 19:36
5/31 anonim válasza:
Ez tényleg röhej, hogy valaki ide írogat, mikor ilyen komoly baja van.
6/31 anonim válasza:
Hogyne lehetne már elvetélni?
Persze, hogy el lehet vetélni....
Szomszédnak passzold le a gyerekeket, vagy hívd fel a férjed, hogy menjen haza sürgősen, te meg menjél kórházba...
7/31 anonim válasza:
2-ik vagyok, baj bármikor történhet sajnos! De menj orvoshoz,ha már lesz aki vigyázzon a gyerekekre! Írd meg majd,ha tudod,mi történt veletek! Remélem semmi baj nem lesz,szívből kívánom! Üdv,3fiús anyuka..
8/31 anonim válasza:
vetélés bármikor előfordulhat, nem csak a 12.hétig.
remélem minden oké lesz veletek,de jobb volna ha minnél előbb el tudnál menni a kórházba!
9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a páromat hívtam 10 perc múlva itthon van.
2012. szept. 28. 19:41
10/31 anonim válasza:
Remelem sikerul megmenteni a babadat. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!