Kb.6 hetes terhes vagyok. Ma gyenge barnás váladékolásom volt, illetve van. A doki szerint ez előfordul. Nem görcsölök, de nagyon félek. Ez lehet vetélés, vagy elhalt "magzat" jele?
A terhesség elején a hormomváltozások miatt fellép barnázás. Ez nem jelnt elhalást, egyszerűen csak a hormonok változása miatt van.
Az elhalás, vetélés jele a vérzés, és a görcsök.
Szia!
Ne ijedj meg.Nekem a terhesség 5 hete körül volt eleinte barnázás, majd egy kevés vérezgetés, több napig.Nekem csak a méhszájtól jött a vér.Volt egy kis görcsöm is.Kaptam rá utrogestant, ami progeszteront tartalmaz.Ez be is vált elált tőle a vérzésem.Igaz feküdnöm kell, de megéri.Ha a babád egészséges és vigyázol magatokra akkor megmarad.Az én kis pocaklakóm is megmaradt, és azon leszek hogy továbbra is szépen fejlődjön és minden rendben legyen.
Az előrehaladott vetélésnek a jele a vérzés és a görcsök.
Nekem két hete fejeződött be a vetélésem. Két napig picike barnás folyásom volt. Nagyon halvány, csak fehér színű fehérneműn látszódott, hogy barna. Azután három napig semmi. Utána két napig gyenge vérzés, harmadik napon erős vérzés és görcs. Még aznap este ahogy beértünk a kórházba, missed ab műtétet végeztek.
De ne gondolj feltétlenül vetélésre, az első 12 hétben sűrűn előfordul a barnázás, vérezgetés.
Ahogy pirossá válik, menj vissza a dokihoz, hogy uh-on megnézze a babát, minden rendben van-e. Ha rendben van, valószínű kapsz gyógyszert, ami megtartja a babát.
Ha baj van a kicsivel, akkor úgyis elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!