Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nincs vérzésem, csak nagyon...

Niki981 kérdése:

Nincs vérzésem, csak nagyon görcsölök és fáj a derekam, lehet a vetélés jele? Kb 5 hetes lehetek.

Figyelt kérdés
Annyira görcsöl időnként a hasam,hogy nem tudok kiegyenesedni,csak meggörnyedve járok.
2011. dec. 9. 09:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Kora terhességi tünet lehet a kisebb görcs, menstruációs jellegű fájdalom. Az teljesen normális.

Az a kérdés, hogy ez egy folyamatos fájdalom-e, mert ha igen, az szerintem még ok, ha viszont hirtelen belenyilall, és úgy nem tudsz kiegyenesedni, az már gyanús.

Biztonság kedvéért hívd fel az orvosod, vagy írj neki.

2011. dec. 9. 09:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyhe menstruációs görcs még lehet normális, de az, hogy nem tudsz felegyenesedni szerintem nem az! Hívd az orvosod az a biztos!
2011. dec. 9. 11:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj dokihoz,mert ez a nagy fájdalom méhen kívüli terhességre is utalhat.A nagy fájdalom nem jó,vetélés jele is lehet,ezért fontos hogy lásson doki,mert időben még orvosolható lehet.Nem vagyok orvos,ártalmatlanabb dolog is lehet,de mivel ezt nem tudjuk,ne bagatelizáld el--irány a doki!Kívánom a legjobbakat!
2011. dec. 9. 11:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ holnap 11re vár a dokim.bizom benne h mindent +beszélünk.
2011. dec. 9. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Szorítok hogy minden rendben legyen holnap!utolsó válaszoló voltam
2011. dec. 9. 14:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!Nem vagyok terhes.De a testem álterhességet szimulált,ami az orvost is meglepte.De megjött.Nem sajnálom mert 5 hónapos a kislányom és tudok vele foglalkozni,tünemény.
2012. jan. 6. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!