Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. hét. Még mindig (vagy...

12. hét. Még mindig (vagy újra) marha fáradt vagyok. Normális ez?

Figyelt kérdés
Már arra gondoltam, van valami komoly más bajom. Vagy 12. héten volt még mindig így más kismama is?

2012. szept. 28. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem kb. a 16. hétig tartott, de annyira fáradt voltam, hogy ha felszálltam a buszra és nem volt azonnal hely, akkor majdnem elájultam. valahogy mindig sikerült keríteni, volt, hogy látták is rajtam, hogy sz.rul vagyok, úgyhogy nem kellett magyarázkodni, hogy terhes vagyok.

Egyszer nem volt hely, le kellett szállnom a metróról és a következő megállóban üldögélni, különben a padlóról moshattak volna fel.

2012. szept. 28. 16:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Komoly? Ez durva. Még utaznod is veszélyes volt így!

Nekem harmadik baba. Mégis mintha nem emlékeznék, milyen volt. Vagyis az elsővel mintha fáradt lettem volna. De ennyire?

2012. szept. 28. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 8 hetes vagyok és szinte állandóan fáradt. Korábban napi 6-7 óra alvás bőven elég volt, hétvégén is kipattantam az ágyból.

Most ha nem alszom 9-10 órát, akkor alig tudok felkelni és egész nap ásítozom.

Állandóan hulla fáradt vagyok pedig bőven alszom eleget.

A párom erre azt mondta, "Welcome to my world" :-)))

2012. szept. 28. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!